Muppets Haunted Mansion: Πρώτο trailer για την ταινία-συνάντηση των δύο franchises

Δύο από τα πολυαγαπημένα franchise της Disney, Muppets και Haunted Mansion μετατρέπονται σε μία ταινία για το Halloween με τίτλο Muppets Haunted Mansion και το πρώτο trailer μόλις κυκλοφόρησε.

Στη νέα ταινία θα δούμε τον Gonzo the Great και τον Pepé the King Prawn να επιβιώνουν από μια νύχτα που πέρασαν στο αρχοντικό, μετά από πρόσκληση του Ghost Host (Will Arnett). Τα υπόλοιπα Muppets εμφανίζονται ως φαντάσματα μέσα στην έπαυλη και η Miss Piggy αναλαμβάνει το ρόλο της Madame Leota στην κρυστάλλινη μπάλα.

Το καστ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την Yvette Nicole Brown, τον Darren Criss και τον Taraji P. Henson, καθώς και τους Alfonso Ribeiro, Ed Asner, Danny Trejo, Sasheer Zamata, Skai Jackson, Craig Robinson, John Stamos, Chrissy Metz, Geoff Keighley, Jeannie Mai, και Kim Irvine.

Το Muppets Haunted Mansion θα περιλαμβάνει τρία νέα πρωτότυπα τραγούδια: «Rest in Peace», «Life Hereafter» και «Tie the Knot Tango».

Το Muppets Haunted Mansion θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 8 Οκτωβρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading