NBA JAM: Νέο mod για να παίζεις το arcade του 1994 με τα σημερινά ρόστερ των ομάδων

Μόλις…27 χρόνια πέρασαν από την κυκλοφορία του κορυφαίου arcade game για το μπάσκετ και παρά την εξέλιξη του gameplay και των γραφικών, υπάρχει πολύς κόσμος που εξακολουθεί να τιμά το NBA JAM Tournament Edition ακόμη και σήμερα.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι συνεχίζεται η δουλειά από modders προκειμένου να ενημερώνονται τα ρόστερ των ομάδων με τους σημερινούς παίκτες. Αν βαρεθήκατε να παίζετε με….Dominique Wilkins, LaPhonso Ellis, Derrick Coleman, Scottie Pippen, Nick Van Exel κλπ, και προτιμάτε Γιάννη Αντετοκούμπο, Alex Caruso, Bam Adebayo, Trae Young, Nikola Jokic κλπ., τότε ρίξτε μια ματιά στο τελευταίο mod του παιχνιδιού.

Εκτός από τα ρόστερ των ομάδων, οι modders διόρθωσαν τα logos και τις στολές όπου χρειαζόταν. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το video που ακολουθεί, όπου διακρίνονται και “μυστικοί” παίκτες όπως οι Johnny Cage (Mortal Kombat) και Barry Allen (The Flash).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading