Νέα εφαρμογή Xbox για να streamάρεις παιχνίδια σε συσκευές iOS

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία της νέας εφαρμογής Xbox για συσκευές Android, η Microsoft πράττει το ίδιο και για την πλατφόρμα iOS λανσάροντας την αντίστοιχη beta για iPhone, iPad ή iPod Touch με έκδοση iOS 8 ή μεταγενέστερη.

Οι δυνατότητες της νέας εφαρμογής Xbox για συσκευές iOS είναι ίδιες με αυτές του Android OS, με πιο σημαντική όλων τη λειτουργία Xbox Remote Play για να παίζεις δωρεάν τα παιχνίδια που έχεις εγκατεστημένα στο Xbox σου στην οθόνη των iOS συσκευών. Αυτό που δεν ξεκαθαρίζεται είναι αν θα υποστηρίζονται και τα παιχνίδια της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass, λόγω της περίεργης κατάστασης που επικρατεί στο App Store.

Να σημειωθεί ότι η νέα εφαρμογή Xbox (σε μορφή beta για την ώρα) επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν ταυτόχρονα σε όσες κονσόλες Xbox One επιθυμούν, ενώ μετατρέπει το smartphone ή το tablet σε εργαλείο για να πραγματοποιείς εγκατάσταση νέων παιχνιδιών ή να διαγράφεις παιχνίδια στην κονσόλα σου. Ακόμη, υπάρχει ενοποιημένο σύστημα ειδοποιήσεων, δυνατότητα διαμοιρασμού των game clips και των screenshots που τραβάς από το gameplay, chatting κ.ά.

Loading