Νέα wearables από τη Huawei; Περισσότερα στις 14 Σεπτεμβρίου στη Βαρκελώνη!

Καθώς η βιομηχανία της τεχνολογίας προετοιμάζεται για τα νέα λανσαρίσματα προϊόντων στο τέλος του έτους, η Huawei ετοιμάζεται να ταράξει για άλλη μία φορά τα νερά στην αγορά φορητών συσκευών στην επερχόμενη εκδήλωση παρουσίασης νέων προϊόντων. Όπως αναφέρθηκε στον επίσημο λογαριασμό της Huawei, στο Instagram, η παρουσίαση των νέων συσκευών θα γίνει στις 14 Σεπτεμβρίου 2023 στη Βαρκελώνη με κεντρικό μήνυμα/σλόγκαν «Fashion Forward», δείχνοντας πως το brand επικεντρώνεται στο αρμονικό συνταίριασμα της τεχνολογίας και του στυλ, καθώς σηματοδοτεί τη 10η επέτειο της επιτυχημένης πορείας της στον κόσμο των wearables.

Οι φήμες λένε, πως θα δούμε νέα smartwatches από την Huawei, με μοναδικά χαρακτηριστικά που θα προκαλέσουν μεγάλη αίσθηση στην αγορά. Ταυτόχρονα, η Huawei θα μοιραστεί, με το κοινό, την στρατηγική που θα ακολουθήσει σε παγκόσμιο επίπεδο, κάτι που σίγουρα θα τραβήξει και το ενδιαφέρον της βιομηχανίας των wearables.

Η Huawei είναι ένα, από τα λίγα ίσως, brands που κατάφεραν να γεφυρώσουν το κενό ανάμεσα στα smartwatches και τα παραδοσιακά πολυτελή ρολόγια, ενσωματώνοντας τα καλύτερα στοιχεία των δύο στα smartwatches που δημιουργεί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το HUAWEI WATCH Ultimate το οποίο λανσαρίστηκε τους πρώτους μήνες του 2023 και ήταν αυτό που με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό και λειτουργικότητά του, έκανε το «Fashion Forward», πράξη.

Με αυτές τις «περγαμηνές», η Huawei είναι ήδη έτοιμη για να φέρει νέες, πρωτοποριακές λειτουργίες παρακολούθησης υγείας. Με μεγαλύτερη ακρίβεια στις μετρήσεις του καρδιακού παλμού μέσω AI learning και εμπλουτίζοντας τις λειτουργίες άσκησης, γυναικείας υγείας, ύπνου και πολλών ακόμα, οι νέες τεχνολογίες της Huawei, αναμένεται να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τα wearables.

Με αφορμή την συμπλήρωση 10 ετών παρουσίας της Huawei στην Ευρωπαϊκή αγορά των wearables, η προσοχή όλων είναι στραμμένη στις 14 Σεπτεμβρίου, στη Βαρκελώνη σε αναμονή των νέων ανακοινώσεων από την Huawei. Το μόνο σίγουρο είναι, πως για μια ακόμη φορά αναμένουμε από τη Huawei να δείξει τον δρόμο, τόσο σε τεχνολογικό αλλά και σχεδιαστικό επίπεδο, εδραιώνοντας την θέση της στην κορυφή των wearables.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Huawei Community

Loading