Νέο πρόγραμμα ανακύκλωσης συσκευών από τη Samsung Electronics Hellas

Η Samsung Electronics Hellas, στο πλαίσιο της δέσμευσής της για βιώσιμη λειτουργία και ανάπτυξη, καλεί τους καταναλωτές να ενισχύσουν την προσπάθεια για ένα αειφόρο μέλλον, συνδράμοντας έμπρακτα στην πρωτοβουλία της για ανακύκλωση ηλεκτρονικών μικροσυσκευών (κινητά τηλέφωνα, αξεσουάρ κινητών, tablets και άλλα ανάλογα προϊόντα).

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές μπορούν να αναζητήσουν τον ειδικό κάδο με τη σήμανση «Ανακύκλωση Συσκευών» στα εξουσιοδοτημένα κέντρα τεχνικής υποστήριξης και να δώσουν νέα ζωή στην παλιά τους συσκευή Samsung.

Η δράση της Samsung Electronics Hellas έχει στόχο να συνδράμει στη μετάβαση σε μια κυκλική οικονομία, που κάνει μεγαλύτερη χρήση βιώσιμων υλικών, επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των προϊόντων και επαναχρησιμοποιεί τους πόρους. Στόχος της εταιρίας είναι, επίσης, να παρέχει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να διαδραματίσουν βασικό ρόλο στην υιοθέτηση πιο οικολογικών συμπεριφορών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Κέντρα Τεχνικής Υποστήριξης που φέρουν την σήμανση «Διατίθεται κάδος ανακύκλωσης ηλεκτρονικών μικροσυσκευών» επισκεφθείτε το https://www.samsung.com/gr/support/service-center/

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading