Νέο Unpacked Event από τη Samsung στις 20 Οκτωβρίου 2021

Γεμάτη εκδηλώσεις η επόμενη εβδομάδα, καθώς μετά τις Google και Apple ήρθε η σειρά της Samsung να ανακοινώσει επίσημα την εκδήλωση Galaxy Unpacked 2021 Part 2 για τις 20 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 17:00 Ελλάδας.

Η πρόσκληση της εταιρείας συνοδεύεται από μια περιγραφή για τις μοναδικές και πολύπλευρες ανάγκες κάθε χρήστη, ενώ από την εικόνα μπορούμε να καταλάβουμε πως θα ανακοινωθούν νέες αποχρώσεις για συσκευές της Samsung. Οι φήμες λένε ότι από πλευράς νέων συσκευών θα δούμε το Galaxy S21 FE και το Galaxy Tab S8, αλλά δεν υπάρχει κάποιο tip από την εταιρεία.

Ετοιμαζόμαστε, λοιπόν, για νέα MacBook Pro τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, συνεχίζουμε με Pixel 6 και Pixel 6 Pro την Τρίτη 19 Οκτωβρίου και περιμένουμε τις αποκαλύψεις της Samsung την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading