Nintendo Switch: Ξεπέρασε τα 61.4 εκατ. πωλήσεις!

Συνεχίζεται η εξαιρετική πορεία του Nintendo Switch, το οποίο αποδεικνύει κάθε τρίμηνο ότι δεν χρειάζεται να προσφέρεις τις πιο ισχυρές επιδόσεις για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των gamers, αλλά μια διασκεδαστική εμπειρία χρήσης και έναν μεγάλο κατάλογο πολύ καλών παιχνιδιών.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις της παιχνικοδοκονσόλας ξεπέρασαν τα 61.4 εκατ. τεμάχια παγκοσμίως, με τα 5.68 εκατ. εξ αυτών να πραγματοποιούνται μέσα στο τελευταίο ιδιαίτερο τρίμηνο, διότι αρκετός κόσμος δεν μπορούσε να βρει στα καταστήματα το Nintendo Switch λόγω της πανδημίας COVID-19.

Παράλληλα, η Nintendo αποκάλυψε ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά για τα παιχνίδια της. Συνολικά έχει πουλήσει περισσότερα από 406.7 εκατ. παιχνίδια, με το Animal Crossing: New Horizons να φτάνει πλέον τα 22.4 εκατ. αντίτυπα, το Xeonblade Chronicles Definitive Edition το 1.32 εκατ. και το Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics το 1.03 εκατ. μόνο το τελευταίο τρίμηνο.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την καμπύλη των πωλήσεων του Nintendo Switch αφότου έρθουν στην αγορά τα PS5 και Xbox Series X, εκτός αν η Nintendo έχει ήδη έτοιμη την επόμενη γενιά και μας κάνει την έκπληξη τους επόμενους μήνες.

[via]

Loading