Oppo X 2021: Δείτε το εντυπωσιακό smartphone με τυλιγόμενη οθόνη σε hands-on video!

Η Oppo τράβηξε τα βλέμματα τον περασμένο Νοέμβριο με την παρουσίαση του δικού της concept smartphone με τυλιγόμενη οθόνη, το Oppo X 2021, και είχε σταθεί τότε περισσότερο στις τεχνολογίες που χρησιμοποίησε για την υλοποίηση του.

Συνήθως αυτά τα εντυπωσιακά concepts μένουν στο συρτάρι ή δανείζουν κάποιες από τις τεχνολογίες τους σε smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά μετά από κάποιους μήνες ή/και χρόνια. Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι η LG σκοπεύει να προχωρήσει σε (έστω πολύ περιορισμένη) κυκλοφορία του αντίστοιχου LG Rollable, ίσως να έχουν ωθήσει και την Oppo προς αυτήν την κατεύθυνση.

Διαφορετικά δεν μπορούμε να εξηγήσουμε καλύτερα το πως βρέθηκε αυτό το πρωτότυπο Oppo X 2021 στα χέρια του Brandon LeProktor, ένας Γάλλος YouTuber που δημοσίευσε hands-on video διάρκειας 8+ λεπτών για να μας δείξει τη συσκευή σε λειτουργία! 

Στο video βλέπουμε την οθόνη να επεκτείνεται ομαλά με το πάτημα ενός κουμπιού στο πλάι του Oppo X 2021, αλλά και το περιβάλλον χρήσης να προσαρμόζεται εξίσου ομαλά στην αλλαγή του μεγέθους. Ο LeProktor επισημαίνει ότι πρόκειται για concept συσκευή που δεν διαθέτει selfie κάμερα, αλλά μη περιμένετε κάτι περισσότερο για τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ομολογουμένως φαίνεται πολύ εντυπωσιακό. Λέτε να είναι αυτό το μέλλον ή ποντάρετε στα foldables;

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading