Ολοκληρώθηκε η μεταφορά στο Outlook.com, 400 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες

outlook

Όπως ανακοίνωσε η Microsoft στο επίσημο blog της, η μεταφορά από το Hotmail στο Outlook.com ολοκληρώθηκε, με την υπηρεσία να μετρά αυτή τη στιγμή 400 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες εκ των οποίων τα 125 εκατ. έχουν πρόσβαση στο email, το ημερολόγιο και τις επαφές τους από mobile συσκευές κάνοντας χρήση του Exchange ActiveSync.

To Outlook.com έκανε την εμφάνιση του τον Ιούλιο σε preview έκδοση και το Νοέμβριο πραγματοποιήθηκε η επίσημη αναβάθμιση (από Hotmail σε Outlook.com) με τους χρήστες της υπηρεσίας να ανέρχονται στα 60 εκατομμύρια. O κολοσσός του software έχει βάλει στόχο να προσελκύσει ακόμα περισσότερους χρήστες από τα ανταγωνιστικά  Gmail και Yahoo δημοσιεύοντας σελίδα που συγκρίνει τις τρεις υπηρεσίες.

To Outlook.com είναι ταχύτερο από τον προκάτοχό του και συνδυάζει ένα μινιμαλιστικό και εύχρηστο περιβάλλον με έντονα social στοιχεία. Οι βασικές του λειτουργίες εξακολουθούν να βρίσκονται στο αριστερό μέρος της σελίδας (εισερχόμενα/εξερχόμενα emails, διαχείριση φακέλων κ.α.), το δεξί όμως μέρος είναι αφιερωμένο στην αλληλεπίδραση με τους φίλους σου στα κοινωνικά δίκτυα που χρησιμοποιείς (Facebook, Twitter, LinkedIn).

[via]

Loading