[Δ.Τ.]

Σε έναν κόσμο που είναι περισσότερο διασυνδεδεμένος από ποτέ, οι επαγγελματίες χρήστες αναζητούν έξυπνους και εύκολους τρόπους για να συνδέονται με τις πολυάριθμες ψηφιακές συσκευές που χρησιμοποιούν καθημερινά, ώστε να παραμένουν παραγωγικοί στην εργασία τους. Η οθόνη 24 ιντσών της MMD, brand license partner των οθονών Philips, είναι μια νέα οθόνη USB-docking. Ιδιαίτερα κατάλληλη για συσκευές τύπου ultra-book περιορισμένης συνδεσιμότητας, ευέλικτους χώρους εργασίας και δυναμικούς χρήστες, η συγκεκριμένη οθόνη μεταδίδει βίντεο, ήχο και συνδέεται με το Internet ή το Intranet – μέσω ενός μόνο καλωδίου σύνδεσης SuperSpeed USB. Παρέχει επίσης πρόσβαση σε όλα τα περιφερειακά που είναι συνδεδεμένα με την οθόνη μέσω ενός USB hub με τρεις θύρες USB 3.0.


Πύλη στον ψηφιακό κόσμο: συνδεσιμότητα USB hub

Ο Artem Khomenko, Product Manager των οθονών Philips της MMD για την Ευρώπη, εξηγεί γιατί η σύνδεση USB είναι τόσο σημαντική:

"Βλέπουμε την αυξανόμενη σύγκλιση των πλατφορμών ψηφιακών μέσων όπως οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι φορητοί υπολογιστές, τα smartphones και τα tablets, ενώ αυξάνεται η σημασία της κινητής συνδεσιμότητας. Για πολλούς επαγγελματίες χρήστες, η οθόνη είναι μια ενιαία πλατφόρμα για την αναπαραγωγή περιεχομένου από μια σειρά συσκευών. Η φανταστική συνδεσιμότητα της νέας αυτής οθόνης είναι η απάντηση σε αυτές τις ανάγκες."

Με το ενσωματωμένο USB 3.0 hub και το Ethernet, η πρωτοποριακή οθόνη 241B7QUPEB B-line επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν το φορητό υπολογιστή ή το τηλέφωνό τους και να μεταφέρουν περιεχόμενο, χωρίς κόπο, στην πιο ευρύχωρη οθόνη.

Περιφερειακά όπως ένα πληκτρολόγιο κανονικού μεγέθους, ένα ποντίκι, ένα εξωτερικός δίσκος HDD, μια κάμερα και μια μονάδα USB μπορούν όλα να συνδεθούν με το USB hub της οθόνης. Αυτό είναι ιδιαίτερα πρακτικό για τους εξαιρετικά λεπτούς φορητούς υπολογιστές που έχουν λίγους δικούς τους τρόπους σύνδεσης. Μια περιφερειακή συσκευή που δε θα χρειαστεί να συνδέσουν οι χρήστες, είναι τα ηχεία: η οθόνη διαθέτει δύο ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία, για εξαιρετική αναπαραγωγή ήχου.

Ποιότητα εικόνας για επαγγελματίες

Η εύκολη συνδεσιμότητα της οθόνης συνδυάζεται με μεγάλη ποιότητα εικόνας, ανάλυση Full HD (1920 x 1080) και ακριβή χρώματα για την αναπαραγωγή περιεχομένου με καθαρότητα και λεπτομέρεια. Με την προηγμένη τεχνολογία IPS, η οθόνη εξασφαλίζει ευκρινείς εικόνες με ζωντανά χρώματα και εξαιρετικές γωνίες θέασης.

Δέσμευση στην ευεξία

Η νέα 24 ιντσών οθόνη B-line ενισχύει τη δέσμευση της MMD να δημιουργεί οθόνες που έχουν ως στόχο να ενισχύσουν την παραγωγικότητα των καταναλωτών, αλλά και να τους προσφέρουν μακροπρόθεσμα οφέλη στην υγεία και την ευεξία τους. Η 241B7QUPEB διαθέτει τη λειτουργία Philips LowBlue Mode, η οποία χρησιμοποιεί μια έξυπνη τεχνολογία λογισμικού για τη μείωση του μπλε φωτός μικρού μήκους κύματος που μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην όραση με το πέρασμα του χρόνου. Επιπλέον, η οθόνη είναι εξοπλισμένη με μια εργονομική ρυθμιζόμενη βάση. Η SmartErgoBase δίνει τη δυνατότητα στην οθόνη να ρυθμίζεται το ύψος, να περιστρέφεται κατά 90 μοίρες και να παίρνει κλίση στη σωστή θέση – εξασφαλίζοντας μια καλύτερη στάση σώματος κατά την εργασία στο γραφείο.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά, η νέα οθόνη περιλαμβάνει ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά για να κρατήσει τους χρήστες πιο ξεκούραστους. Όπως την τεχνολογία Flicker-free, μια λύση για τη ρύθμιση της φωτεινότητας και τη μείωση του τρεμοπαίγματος για πιο άνετη θέαση σε οθόνη με οπίσθιο φωτισμό LED. Το SmartImage, μια αποκλειστική τεχνολογία αιχμής της Philips, αναλύει το περιεχόμενο της οθόνης και βελτιστοποιεί δυναμικά την αντίθεση, τον κορεσμό των χρωμάτων, την ευκρίνεια των εικόνων και των βίντεο, για την απόλυτη απόδοση προβολής.

Η οθόνη Philips 241B7QUPEB B-line, με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης €279, θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ηλεκτρονικών τον Ιούνιο του 2017.

Advertisements