up_icon
Displays Gaming Philips

Τρεις ακυκλοφόρητες Philips Momentum console gaming οθόνες στην Gamescom 2019

22 Αυγούστου 2019 Yannis Elpidis

Τρεις ακυκλοφόρητες Philips Momentum console gaming οθόνες στην Gamescom 2019

Η MMD, brand license partner για τις οθόνες Philips, ανακοινώνει τρεις νέες Philips Momentum οθόνες, την 55” Philips Momentum 558M1RY (142 εκ), την 31,5” Philips Momentum 328M1R (80 εκ) και την 27” Philips Momentum 278M1R (68,6 εκ). Στοχεύοντας στους παίκτες κονσόλας, αυτά τα μοντέλα που δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει, αποκαλύφθηκαν στο business area της έκθεσης Gamescom 2019. Για όλους τους άλλους επισκέπτες, το εκθεσιακό περίπτερο A-080 διαθέτει 102τμ εκθεσιακού χώρου, αφιερωμένου σε οθόνες για όλους τους τύπους παικτών σε συνεργασία με την AOC.

Ομαλές εικόνες, εντυπωσιακός ήχος

Τρεις νέες οθόνες προστίθενται στην γκάμα προϊόντων της Philips οι οποίες θα είναι διαθέσιμες από το πρώτο τρίμηνο του 2020. Από τα επερχόμενα μοντέλα, ξεχωρίζει η οθόνη 55” Philips Momentum 558M1RY, εξοπλισμένη με UltraClear 4K UHD ανάλυση, 120Hz ρυθμό ανανέωσης, 3840x2160 ανάλυση pixel και πιστοποίηση VESA DisplayHDR 1000, που προσκαλεί τους παίκτες να μπουν αμέσως στη δράση. Χάρη στη συνεργασία με την Bower & Wilkins, αυτό το μοντέλο ολοκληρώνει κάθε gaming session με ισορροπημένο μπάσο, πεντακάθαρο ήχο και καθηλωτική ηχητική απόδοση. Τρεις επιλέξιμες λειτουργίες ήχου για παιχνίδια επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόσουν την εμπειρία τους ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

Πρωτοπόρα στην ηχητική καινοτομία τα τελευταία 50 χρόνια, η Bowers & Wilkins αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο για τα καινοτόμα οικιακά ηχεία, ακουστικά, και τις λύσεις ήχου για το αυτοκίνητο. Τα τελευταία δύο χρόνια, η TP Vision, αποκλειστικός κάτοχος αδείας για τις τηλεοράσεις Philips, συνεργάστηκε με την Bowers & Wilkins για να δημιουργήσει εξαιρετικά προϊόντα που συνδυάζουν τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα και την εξειδίκευση των δύο εταιριών για να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές οπτικοακουστικές επιδόσεις, καταλήγοντας σε πολυάριθμα βραβεία και διακρίσεις όπως η τηλεόραση της χρονιάς EISA Home Theatre για τα δύο περασμένα έτη.

Εξοπλισμένη με HDR 600, η οθόνη 31,5” Philips Momentum 328M1R παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα αντιθέσεων στα 120Hz και ανάλυση 4K που καθιστά τα gaming sessions με σκοτεινό περιεχόμενο ακόμα πιο ξεκούραστα για τα μάτια, που σημαίνει ότι οι παίκτες δε χάνουν το παραμικρό στοιχείο. Με το νέο format 27”, η Philips Momentum 278M1R προσφέρει ρυθμούς καρέ στα 60Hz και ανάλυση 4K για να παράγει ευκρινείς και χωρίς τρεμόπαιγμα εικόνες, παρέχοντας παράλληλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά της Philips σε ένα μικρότερο μοντέλο.

Και οι τρεις οθόνες διαθέτουν την καινοτόμο τεχνολογία Ambiglow, ένα περιβάλλοντα φωτισμό που επεκτείνει κάθε είδους ψυχαγωγία πέρα από τα όρια της οθόνης για ακόμα πιο καθηλωτικές εμπειρίες. Εκτός από την αυξημένη ακρίβεια και ισορροπία, και οι τρεις οθόνες Momentum είναι εξοπλισμένες με την τεχνολογία Adaptive-Sync για ομαλές εικόνες και χαμηλή καθυστέρηση εισόδου. Σε συνδυασμό με τη τεχνολογία SmartImage game mode, οι οθόνες της Philips εξασφαλίζουν γραφικά που ικανοποιούν τους παθιασμένους console gamers.

Βρείτε το ιδανικό ταίρι σας με τη Philips και την AOC

Φέτος, το κοινό εκθεσιακό περίπτερο των Philips και AOC χωρητικότητας 102τμ. που απευθύνεται σε καταναλωτές βρίσκεται στο hall 10.1 θέση A-080, προσφέρει μια πληθώρα επιλογών από τις καλύτερες gaming οθόνες των δυο brands. Με στόχο να παρέχει στους χρήστες τον ιδανικό συνδυασμό ανεξαρτήτως παιχνιδιού, η AOC συμπληρώνει τη σειρά οθονών με συσκευές PC σε ανταγωνιστικό επίπεδο, ενώ η Philips προσφέρει την καλύτερη εμπειρία για όλους τους ενθουσιώδεις του console gaming.

Οι βελτιστοποιημένες οθόνες 43’’ Philips Momentum 436M6VBPAB και 32’’ Philips Momentum 326M6VJRMB μπορούν να δοκιμαστούν σε παιχνίδια όπως τα Kingdom Hearts 3, F1 2019, Overcooked 2, Forza Horizon 4: Lego Speed Champion DLC, Jump Force, Spyro Reignited Trilogy, Stranger Things 3: The Game, και άλλα. Επιπλέον, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά διάσημους Γερμανούς influencers καθώς και eSports stars πάνω στη σκηνή. Ο παίκτης του FIFA, Elias από την eSports ομάδα Hertha BSC και οι influencers Phunk Royal και Tisi Schubech κάνουν εμφανίσεις για gaming και αυτόγραφα που θα ενθουσιάσουν όλους τους fans.

Yannis Elpidis

Είμαι ένας λάτρης της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Γνώρισα τον πρώτο μου υπολογιστή στα μέσα της δεκαετίας του '80 και ήταν "love at first sight" που λένε και στο χωριό μου. Θα με βρείτε καθημερινά στη "Darkpony Digital".

Αγαπημένο μότο:
 "There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't."

ΣΧΟΛΙΑ
techgear_icon