PlayStation 5: Η Sony απολογείται για το φιάσκο με τις προπαραγγελίες

Οι gamers περίμεναν με ανυπομονησία το άνοιγμα των προπαραγγελιών του PlayStation 5, με σκοπό να πάρουν στα χέρια τους τη νέα παιχνιδοκονσόλα από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Παρόλα αυτά, οι περισσότεροι μεταπωλητές στον κόσμο έχουν στη διάθεση τους πολύ μικρά αποθέματα και αναπόφευκτα άρχισε η γκρίνια για τη Sony.

Η τελευταία δεν αφήνει την κατάσταση να περάσει έτσι και μάλιστα τοποθετήθηκε επίσημα πριν από λίγη ώρα για να απολογηθεί και να δώσει εξηγήσεις. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η εταιρεία παραδέχτηκε πως θα μπορούσαν να είναι καλύτερα τα πράγματα, υπόσχεθηκε ότι θα αυξήσει τα αποθέματα σε όλους τους μεταπωλητές μέσα στις επόμενες ημέρες προκειμένου να έχουν μεγαλύτερη άνεση για να δέχονται προπαραγγελίες, ενώ τόνισε πως δεν έχει χαθεί η δυνατότητα να πάρουν οι gamers στα χέρια τους το PlayStation 5 πριν το τέλος της χρονιάς ακόμη και αν δεν προλάβουν τα διαθέσιμα αποθέματα των προπαραγγελιών.

Υπενθυμίζουμε ότι το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου 2020 σε ορισμένες χώρες και στις 19 Νοεμβρίου 2020 στην Ελλάδα σε τιμές €499.99 και €399.99 για την Digital Edition.

Loading