PlayStation Vue: Κλείνει οριστικά η συνδρομητική υπηρεσία τηλεόρασης

Ήταν ούτως ή άλλως δύσκολο το εγχείρημα να ανταγωνιστεί τις πλατφόρμες streaming, αλλά και πάλι η Sony κατάφερε να κρατήσει ενεργή την υπηρεσία PlayStation Vue για 5 χρόνια, προσφέροντας στους χρήστες πρόσβαση σε περισσότερα από 75 τηλεοπτικά κανάλια. Η εταιρεία επιβεβαίωσε τις φήμες και ανακοίνωσε επίσημα ότι θα κλείσει οριστικά τις πόρτες του PlayStation Vue στις 30 Ιανουαρίου 2020.

Στην ανακοίνωση της δεν αναφέρεται τίποτα σχετικά με μια ενδεχόμενη πρόθεση πώλησης, ενώ παραδέχεται πως η ιδέα για πρόσβαση σε τηλεοπτικά κανάλια επί πληρωμή δεν προχώρησε όπως το περίμενε, τόσο από την πλευρά των καταναλωτών, όσο και από αυτήν των δικτύων και των δημιουργών περιεχομένου.

Η αλήθεια είναι, ωστόσο, ότι δεν περιμέναμε να συμβεί αυτός ο “θάνατος” αυτή την περίοδο, μιας και η Sony κατάφερε πρόσφατα να έρθει σε συμφωνία με τη Disney που θεωρητικά θα τις έδινε τη δυνατότητα να διατηρήσει ορισμένα δυνατά δίκτυα στο PlayStation Vue. Στον αντίλογο, όμως, δεν χωρά αμφιβολία ότι οι χρήστες έχουν ήδη πάρει το δρόμο τους προς τις άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες, όπως το Netflix και το Apple TV+, και ο ανταγωνισμός αναμένεται ακόμη πιο μεγάλος και σκληρός με την έλευση των Disney+ και HBO Max.

[Sony]

Loading