Project xCloud: Άνοιξε η preview έκδοση σε ακόμη 11 χώρες, προσθήκη νέων τίτλων της EA

Ακάθεκτη η Microsoft στην υλοποίηση της game streaming υπηρεσίας Project xCloud, η οποία περιλαμβάνει ήδη περισσότερα από 50 παιχνίδια στην Preview έκδοση της και πλέον ανοίγει τις πόρτες της σε ακόμη 11 χώρες. Η εταιρεία δεν φαίνεται να πτοείται από τα προβλήματα που έφερε η πανδημία του κορωνοϊού στις ταχύτητες σύνδεσης, αλλά διευκρινίζει ότι μπορεί να διακόψει ή να περιορίσει τη λειτουργία της υπηρεσίας εάν διαπιστωθούν σημαντικές καθυστερήσεις.

Με την προσθήκη των νέων 11 χωρών, ο συνολικός αριθμός φτάνει τις 15 και είναι οι εξής:

  1. ΗΠΑ
  2. Ηνωμένο Βασίλειο
  3. Καναδάς
  4. Νότια Κορέα
  5. Βέλγιο
  6. Δανία
  7. Φινλανδία
  8. Γαλλία
  9. Γερμανία
  10. Ιρλανδία
  11. Ιταλία
  12. Ολλανδία
  13. Νορβηγία
  14. Ισπανία
  15. Σουηδία
project-xcloud-ea.jpg

Εξάλλου, η Microsoft ανακοίνωσε την προσθήκη τριών νέων παιχνιδιών της EA στην Preview έκδοση του Project xCloud, τα Dragon Age: Inquisition, The Sims 4 και Unravel Two.

Υπενθυμίζουμε ότι η βασική ιδέα του Project xCloud είναι να μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια του Xbox από οποιαδήποτε συσκευή, αρκεί να έχεις μια καλή σύνδεση στο Internet. Όλη η επεξεργασία του παιχνιδιού θα γίνεται στους cloud servers της Microsoft και στη συνέχεια θα streamάρεται στη συσκευή σου. Από τη στιγμή που υποστηρίζεται το κλασικό Xbox SDK, τα παιχνίδια θα αναγνωρίζουν ότι streamάρονται από το cloud και θα προσαρμόζονται κατάλληλα για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία (π.χ. αλλαγή στο μέγεθος της γραμματοσειράς για μικρότερες οθόνες).

[Microsoft]

Loading