PS Plus: Αυτά είναι τα δωρεάν παιχνίδια για τον Ιούλιο

Η Sony ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγο τα δωρεάν games της ανανεωμένης υπηρεσίας PS Plus για τον μήνα Ιούλιο, τα οποία θα μπορούν να αποκτήσουν όλοι οι συνδρομητές των πακέτων Essential, Extra και Premium από τις 5 Ιουλίου 2022 έως και την 1η Αυγούστου 2022.

Αυτό που ξεχωρίζει είναι το Arcadegeddon, για το γεγονός ότι πρόκειται για νέο λανσάρισμα παιχνιδιού που έρχεται δωρεάν στην υπηρεσία από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του για τα PS4 και PS5 (είναι σε στάδιο early access για Windows PCs εδώ και αρκετό καιρό). Πρόκειται για ένα online co-op shooter με στοιχεία PvE και PvP από την IllFonic που έγινε γνωστή κυρίως για τα Predator: Hunting Grounds και Friday the 13th: The Game.

Τα άλλα δύο δωρεάν παιχνίδια για το PS Plus τον Ιούλιο είναι τα Crash Bandicoot 4: It’s About Time με πρωταγωνιστή τον δημοφιλή μαρσιποφόρο ήρωα, αλλά και το The Dark Pictures: Man of Medan, το πρώτο επεισόδιο της cinematic ανθολογίας τρόμου της Supermassive Games, η οποία γνωρίζει νέες δόξες με το ολόφρεσκο The Quarry.

Loading