PS Plus: Maneater, Shadow of the Tomb Raider και GreedFall δωρεάν τον Ιανουάριο 2021

Έφτασε η ώρα να μάθουμε και τα δωρεάν games που θα μπορούν να αποκτήσουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus για τον Ιανουάριο του 2021, με τη Sony να συμπεριλαμβάνει στο πακέτο δύο τίτλους για το PS4 και έναν για το PS5, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι από τις 5 Ιανουαρίου 2021 έως την 1η Φεβρουαρίου 2021.

Οι δύο τίτλοι για το PS4 είναι το Shadow of the Tomb Raider, το τρίτο επεισόδιο της σειράς μετά το reboot, και το GreedFall, το action-RPG που κυκλοφόρησε πέρυσι και θεωρείται ως ένα από τα πιο υποτιμημένα games της προηγούμενης γενιάς του PlayStation.

Οι κάτοχοι PS5 θα μπορούν φυσικά να αποκτήσουν και να παίξουν τα δύο παιχνίδια του PS4 χάριν στο backwards compatibility, ενώ το εξτραδάκι τους θα είναι το Maneater, ένα open world RPG όπου οι gamers αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός…καρχαρία. Η έκδοση για το PS5 υποστηρίζει Ray Tracing και ανάλυση 4K στα 60fps.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[Sony]

Loading