PS Plus: Τα δωρεάν παιχνίδια του Ιουνίου συμπεριλαμβάνουν το God of War!

Η Sony αποκάλυψε σήμερα τα δωρεάν παιχνίδια της συνδρομητικής υπηρεσίας PS Plus για τον μήνα Ιούνιο, με το God of War να ξεχωρίζει ως ο πιο δυνατός τίτλος και τα Naruto to Boruto: Shinobi Striker και Nickelodeon All-Sir Brawl να συμπληρώνουν την παραδοσιακή τριάδα.

god-of-war.jpg

Για το God of War δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά πράγματα, μιας και πρόκειται για ένα από τα κορυφαία παιχνίδια των τελευταίων ετών και ίσως η διανομή του μέσω του PS Plus να αποτελεί τον προάγγελο για τον ερχομό του God of War: Ragnarok!

naruto-to-boruto-shinobi-striker.jpg

Το Naruto to Boruto: Shinobi Striker είναι ένα online multiplayer βασισμένο στο δημοφιλές anime. Είναι το πρώτο Naruto game που επιτρέπει στον gamer να δημιουργήσει τον δικό του χαρακτήρα για να συμμετέχει σε μάχες 4v4 και λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο των Chunin Exams όταν ο Naruto είναι Hokage.

nickelodeon-all-star-brawl.jpg

Τέλος, το Nickelodeon All-Star Brawl είναι ένα ακόμη multiplayer game που θυμίζει το Super Smash Bros. Ultimate της Nintendo, απλά πρωταγωνιστούν οι χαρακτήρες του δικτύου Nickelodeon, όπως τα Χελωνονιντζάκια και ο Μπομπ Σφουγγαράκης.

Όλα θα είναι διαθέσιμα από τις 7 Ιουνίου 2022.

Loading