Rage 2 και Absolute Drift διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store

Δύο τα δωρεάν παιχνίδια αυτής της εβδομάδας στο κατάστημα Epic Games Store, τα οποία θα είναι διαθέσιμα για να τα προσθέσουμε στις βιβλιοθήκη μας από σήμερα έως και την επόμενη Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

Η πιο ηχηρή δωρεά είναι αυτή του Rage 2 των Avalance Studios και id Software, το open world action shooter που κυκλοφόρησε μόλις πριν από δύο χρόνια και ξεχώρισε περισσότερο για το καταστροφικό gameplay του παρά για το βάθος της υπόθεσης. 

Η υπόθεση του Rage 2 μας μεταφέρει στο 2185, σε ένα δυστοπικό μέλλον όπου οι θεσμοί της κοινωνίας, του νόμου και της τάξης έχουν καταλυθεί από αδίστακτες συμμορίες που επιθυμούν να επιβάλουν τους δικούς τους κανόνες. Ο gamer αναλαμβάνει τον ρόλο του Walker, ο τελευταίος εναπομείναντας Ranger που έπεσε θύμα ληστείας και αφέθηκε για νεκρός στο σπίτι του, με σκοπό να πάρει την εκδίκηση του και να καθαρίσει τον τόπο.

Το δεύτερο δωρεάν game είναι το Absolute Drift, ένα ιδιαίτερο racing παιχνίδι με 34 πίστες και 5 ανοικτούς δρόμους που αφορά καθαρά το drifting.

Rage 2 - [Epic Games Store Link]

Absolute Drift - [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading