realme: Μπήκε στο Top 4 σε Ελλάδα, Τσεχία και Σλοβενία

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone, κατατάσσεται στην 4η θέση στις εταιρείες smartphone στην Ελλάδα, την Τσεχική Δημοκρατία και τη Σλοβενία για το 1ο τρίμηνο του 2021 όσον αφορά τις αποστολές πωλήσεων, με 477% ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης στην Ελλάδα και 4104% στην Τσεχική Δημοκρατία, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Canalys.

Η εταιρεία είναι πάντα ένα βήμα μπροστά και φέρνει τεχνολογία υψηλών προδιαγραφών σε προσιτή τιμή και αυτό φαίνεται από τα εκπληκτικά αποτελέσματα που έφερε στην αγορά η τελευταία σειρά smartphone realme 8. Η realme σχεδιάζει και φέρνει καινοτόμες συσκευές σε προσιτές τιμές, ο συνδυασμός των δύο αυτών είναι που την κάνει να ξεχωρίζει στην νέα γενιά. Αυτή η χρονιά ξεκίνησε δυνατά για την realme, φέρνοντας το realme 8 Pro το οποίο έρχεται με κάμερα 108MP, και το realme 8 με νεανικό μοντέρνο σχεδιασμό, και τώρα ετοιμάζεται να "διαδώσει" την τεχνολογία 5G με την επερχόμενη κυκλοφορία της συσκευής realme 8 5G και τη στρατηγική "All in 5G".

realme-canalys.jpg

Αξίζει να σημειωθεί ότι η realme στην Ελλάδα κατάφερε πέρυσι να φτάσει στο Top 5 σύμφωνα με την Canalys ενώ ακόμη κέρδισε το βραβείο Προϊόν Της Χρονιάς για το realme 7 Pro. Αυτή η κατάταξη στο Top 4, είναι ένα νέο ορόσημο, και θέτει τον πήχη αρκετά ψηλά, για πολλά ακόμη επιτεύγματα που επιφυλάσσει το μέλλον.

Ο Madhav Seth, Διευθύνων Σύμβουλος της realme στην Ευρώπη σημείωσε σχετικά:

Ενσαρκώνοντας το πνεύμα του 'Dare to Leap', η realme είναι το πάντρεμα των καλύτερων επιδόσεων και των μοντέρνων σχεδίων, σε προσιτές τιμές. Είμαστε σίγουροι ότι τα προϊόντα και η στρατηγική μάρκετινγκ της realme είναι αποτελεσματικά ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Η realme θα συνεχίσει να παρέχει έναν βέλτιστο συνδυασμό τολμηρών, καινοτόμων σχεδίων και μία ισορροπημένη ενσωμάτωση μεταξύ λογισμικού και υλικού, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της νέας γενιάς.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading