Red Dead Redemption 2: Περισσότερες από 65 ώρες gameplay για να φτάσεις στο τέλος

Ένα από τα πρώτα πράγματα που αποκάλυψε η Rockstar Games για το Red Dead Redemption 2 ήταν ότι θα διαθέτει τεράστιο κόσμο, αλλά και τεράστια υπόθεση. Πόσο τεράστια; Σύμφωνα με τον συνιδρυτή της εταιρείας, Dan Houser, το RDR 2 θα απαιτεί τουλάχιστον 65 ώρες gameplay για να φτάσεις στο τέλος, ανάλογα φυσικά με τις ικανότητες του κάθε gamer.

Η ιστορία εκτείνεται σε ένα σενάριο 2000 σελίδων, έχουν γραφτεί περισσότερες από 500.000 σειρές διαλόγων, προσλήφθηκαν περισσότεροι από 1200 ηθοποιοί για τη δημιουργία 300.000 animations και οι 700 εξ αυτών συμμετέχουν σε κάποιον από τους διαλόγους.

Όλα αυτά φυσικά δεν θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα χωρίς την αφοσίωση των υπαλλήλων της Rockstar Games. Όπως δήλωσε ο Houser σε συνέντευξη του στο Vulture, η δημιουργία του RDR 2 απαιτούσε πολλές εβδομάδες σκληρής δουλειάς τουλάχιστον 100 ωρών (ανά εβδομάδα) για κάθε εμπλεκόμενο.

Σημειώνει, επίσης, ότι για να καταλήξουν στις 65 ώρες gameplay έπρεπε να κόψουν τουλάχιστον 5 ώρες παιχνιδιού από το συνολικό περιεχόμενο που ανέπτυξαν, μια απόφαση ιδιαίτερα δύσκολη δεδομένης της σκληρής δουλειάς που έγινε.

Αμερική, 1899. Έχει έρθει η αρχή του τέλους για την Άγρια Δύση, καθώς οι εκπρόσωποι του νόμου κυνηγούν τις τελευταίες παράνομες συμμορίες. Όσοι δεν παραδίνονται ή δεν καταθέτουν τα όπλα, θα εκτελούνται.

Μετά από μια αποτυχημένη ληστεία στην πόλη Blackwater, ο Arthur Morgan και η συμμορία Van der Linde τρέπονται σε φυγή. Καθώς οι ομοσπονδιακοί πράκτορες και οι κορυφαίοι κυνηγοί επικυρηγμένων βρίσκονται στα ίχνη τους, η συμμορία πρέπει να ληστεύει και να μάχεται στην άγρια ενδοχώρα της Αμερικής για να επιβιώσει. Οι εσωτερικές τριβές απειλούν να διασπάσουν τη συμμορία και ο Arthur καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τα δικά του ιδανικά ή αν θα μείνει πιστός στη συμμορία που τον ανέθρεψε."

Το Red Dead Redemption 2 θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου για Xbox One και PS4, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί αν θα δούμε έκδοση για Windows PC. Μετά από λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει και η έκδοση Red Dead Redemption Online, στη φιλοσοφία του GTA Online.

[via]

Loading