Samsung: Ακολουθεί την Apple και στο πρόγραμμα self-repair

Όταν πέρυσι η Apple αποφάσιζε να δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να επιδιορθώνουν μόνοι τους τα iPhone 12 και iPhone 13 αποστέλλοντας τους εξαρτήματα, εργαλεία και οδηγίες χρήσης, η πλειοψηφία του κόσμου της τεχνολογίας χλεύασε την πρωτοβουλία της. Χρειάστηκε, όμως, να περάσουν μόνο λίγοι μήνες για να βρεθεί ο επόμενος κατασκευαστής που θα πράξει κάτι αντίστοιχο.

Συγκεκριμένα, η Samsung ανακοίνωσε πως από το καλοκαίρι θα ξεκινήσει μια παρόμοια ενέργεια αρχικά για τα Galaxy S20, Galaxy S21 και Galaxy Tab S7+, ενώ αργότερα θα προστεθούν ακόμη περισσότερα μοντέλα της κορεατικής εταιρείας.

Όπως δήλωσε ο Ramon Gregory, αντιπρόεδρος του τμήματος Customer Care στις ΗΠΑ,

Στη Samsung δημιουργούμε νέους τρόπους για να επεκταθεί η διάρκεια ζωής των συσκευών που αποκτούν οι χρήστες. Το πρόγραμμα self-repair θα δώσει στους πελάτες τη δυνατότητα να επιδιορθώνουν μόνοι τους τις συσκευές τους με την άνεση τους.

Η Samsung συνεργάζεται με την ομάδα του iFixit για την υποστήριξη του προγράμματος self-repair kκαι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα αποκαλύψει πιο αναλυτικά τι ακριβώς θα περιλαμβάνει.

[Samsung]

Loading