Η Samsung αποκαλύπτει τα νέα συστήματα ήχου και Home Theater για το 2014 [CES 2014]

samsunshape

Η Samsung αποκαλύπτει τη δική της σειρά προϊόντων ήχου για τη CES 2014, η οποία περιλαμβάνει ένα νέο ασύρματο ηχείο (M5 Shape Wireless Audio Multiroom), δύο soundbars, ένα Blu-ray Home Theater και ένα σύστημα ήχου GIGA για...party animals.

Ξεκινώντας από το ηχείο M5 Shape Wireless Audio, ο χρήστης μπορεί να το συνδέσει μέσω WiFi με το router του και αυτόματα γίνεται επικοινωνία με οποιοδήποτε άλλο σύστημα περιλαμβάνεται στο τοπικό δίκτυο του σπιτιού. Η διαχείριση γίνεται μέσω της εφαρμογής Shape.

Οι δύο soundbars (HW-H750 και HW-H600) είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε οι τηλεοράσεις να "πατούν" επάνω τους και αποδίδουν ήχο 4:2 στα 320W. Η διαφορά αφορά το μέγεθος της τηλεόρασης, καθώς η δεύτερη "αντέχει" μεγέθη 32-55''.

samsung_home_theater

Το HT-H7730WM είναι ένα πλήρες σύστημα Home Theater με 6 ηχεία, 1 subwoofer, Blu-ray player με δυνατότητα upscaling σε ανάλυση 4K (Ultra HD) και "λαμπάτο" ενισχυτή. Προσφέρει τη δυνατότητα για ήχο 6.1, αλλά και 9.1 χάριν στο νέο DTS Neo: Fusion II codec.

samsung_giga

Σε ό,τι αφορά το σύστημα MX-HS8500, πρόκειται για ένα κτήνος που θα ενδιαφέρει όσους διαθέτουν μεγάλες αυλές και αρέσκονται στη διοργάνωση μεγάλων parties, αφού αποδίδει ήχο 2500W!

Τιμές και ημερομηνίες κυκλοφορίας θα μάθουμε την επόμενη εβδομάδα.

[via]

Loading