Προϊόντα της Samsung λαμβάνουν βραβεία καινοτομίας στο πρόγραμμα CES Innovation Awards 2024

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε ότι οι τελευταίες τεχνολογίες της έλαβαν πολλαπλές διακρίσεις σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων, κατά τη διάρκεια των CES 2024 Innovation Awards.

Αυτές οι διακρίσεις έχουν ιδιαίτερη σημασία, καθώς η Samsung αναγνωρίζεται περαιτέρω από την Consumer Technology Association (CTA)® για τη δέσμευσή της να αναπτύσσει προϊόντα και υπηρεσίες που επαναπροσδιορίζουν το μέλλον. Ταυτόχρονα, λειτουργούν ως απόδειξη των θετικών εξελίξεων στον κλάδο, με την εταιρεία να επιδιώκει την πραγματοποίηση του οράματός της για έναν πιο «έξυπνο» και πιο βιώσιμο κόσμο, μέσω νέων προϊόντων μέσα στο ερχόμενο έτος.

Η Samsung διακρίθηκε σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων της, όπως τα κινητά τηλέφωνα, οι τηλεοράσεις, τα ηχεία, οι βιντεοπροβολείς και οι οικιακές συσκευές. Αυτή η αναγνώριση αποτελεί παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η Samsung διευρύνει τα όρια, παρέχοντας συνδεδεμένες και εξατομικευμένες εμπειρίες που διευκολύνουν τη ζωή των πελατών της.

Η CES® 2024, η μεγαλύτερη εκδήλωση τεχνολογίας στον κόσμο και εκείνη με την μεγαλύτερη επιρροή, θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας της Νεβάδα, 9-12 Ιανουαρίου 2024.

Οι πιο σημαντικές διακρίσεις μας στα βραβεία καινοτομίας:

Το Galaxy Z Fold 5 βραβεύτηκε τόσο στην κατηγορία της ψηφιακής απεικόνισης/ φωτογραφίας όσο και σε αυτή των κινητών συσκευών, των αξεσουάρ και των εφαρμογών. Το Samsung Galaxy Z Fold5 προσφέρει μια εμπειρία αναδιπλούμενης κάμερας με επαγγελματικές δυνατότητες, ισχυρές και «έξυπνες» επιδόσεις. Το Galaxy Fold έχει τον πιο λεπτό σχεδιασμό σε Samsung foldable μέχρι σήμερα, εξαιτίας του επανασχεδιασμένου μεντεσέ Flex Hinge.

Είτε είναι διπλωμένο είτε όχι, το Galaxy Z Fold5 συντροφεύει εργασία και ψυχαγωγία. Οι χρήστες μπορούν να εναλλάσσουν τις εφαρμογές παρουσίασης, σημειώσεων και ημερολογίου χάρη στην εμπειρία Multi Window. Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν το αναδιπλούμενο smartphone πάνω στο γραφείο τους και μέσω της γραμμής εργασιών στο κινητό τους, να έχουν μια εμπειρία παρόμοια με αυτή ενός PC. Τέλος, με τη Flex Cam οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν δημιουργικές φωτογραφίες από διαφορετικές γωνίες.

Η Galaxy Watch6 Series βραβεύτηκε στην κατηγορία «Fitness & Sports». Τα νέα Galaxy Watch 6 και Galaxy Watch6 Classic παρέχουν εξατομικευμένη καθοδήγηση ευεξίας, ενώ έχουν μελετημένο σχεδιασμό και παρέχουν τις κατάλληλες ενημερώσεις, ώστε οι χρήστες να παρακολουθούν τη φυσική κατάστασή τους.

Τα Galaxy Buds FE βραβεύτηκαν στην κατηγορία των Ακουστικών και του Personal Audio. Οι συσκευές της κατηγορίας Samsung Galaxy FE ενσωματώνουν το feedback των χρηστών στο σχεδιασμό και την απόδοσή τους, για να παρέχουν εκπληκτικές λειτουργίες.

Η εμπειρία ακρόασης με τα Galaxy Buds FE συνεπάγεται εξαιρετικό ήχο με ισχυρά μπάσα, καθώς και Active Noise Cancelling (ANC) και «καθαρές» κλήσεις. Με τον εργονομικό σχεδιασμό και τα διαφορετικά μεγέθη ακουστικών και ακροδεκτών, τα Galaxy Buds FE εφαρμόζουν άνετα και με ασφάλεια, ενώ συνδυάζονται άψογα με άλλες συσκευές Samsung, όπως smartphones, tablets, PC, ακόμα και τηλεοράσεις, για καθημερινή χρήση.

Η εφαρμογή Samsung Health βραβεύτηκε στην κατηγορία «Mobile Devices, Accessories και Apps». Η εταιρεία είναι αφοσιωμένη στην παροχή εργαλείων που βελτιώνουν τη ζωή των χρηστών. Με το Samsung Health, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τις νέες λειτουργίες στη σειρά Galaxy Watch.

Το Samsung Health προσφέρει ανάλυση του τρεξίματος των χρηστών σε πραγματικό χρόνο, λειτουργίες ασφαλείας που είναι πάντα ενεργοποιημένες, καθώς και εξατομικευμένη καθοδήγηση ύπνου. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους χρήστες να πετύχουν τους στόχους ευεξίας τους με λεπτομερείς και αξιοποιήσιμες πληροφορίες.

Το Samsung Food, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, χρησιμοποιεί τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης για να βελτιστοποιήσει τα οφέλη που αποκομίζουν οι χρήστες από τις εφαρμογές, τις «έξυπνες» οικιακές συσκευές και τις συσκευές της Samsung και τιμήθηκε στην αντίστοιχη κατηγορία. Η εφαρμογή τροφοδοτείται από το πρωτοποριακό Food AI της Samsung και μπορεί να λειτουργήσει σε συνδυασμό με το Samsung SmartThings Cooking και τα ψυγεία Samsung Family Hub+. Τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν περιλαμβάνουν εξατομικευμένες προτάσεις συνταγών, με βάση τους διατροφικούς στόχους και τα επίπεδα δραστηριότητας του χρήστη και πρόσβαση σε διάφορες κοινότητες μαγειρικής, όπου οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται συνταγές και συμβουλές.

Αναγνωρισμένο στην κατηγορία Smart Home, το SmartThings Energy προσφέρει τη λειτουργία AI Energy Mode, η οποία παρακολουθεί τη χρήση ενέργειας των συνδεδεμένων συσκευών και βελτιστοποιεί αυτόματα τη λειτουργία τους για τη μείωση της κατανάλωσης.

Κερδίζοντας αναγνώριση στην κατηγορία της Βιωσιμότητας, το φίλτρο Less Microfiber™ είναι ένα εξωτερικό φίλτρο πλυντηρίου ρούχων που, μπορεί να μειώσει την απελευθέρωση μικροϊνών κατά τη διάρκεια των κύκλων πλύσης. Η λειτουργία ενός πλυντηρίου ρούχων, τέσσερις φορές την εβδομάδα με το φίλτρο, μπορεί να μειώσει την ποσότητα μικροϊνών που ισοδυναμεί με οκτώ πλαστικά μπουκάλια των 500ml ετησίως . Με ενσωματωμένο Wi-Fi, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν την κατάσταση του φίλτρου στην εφαρμογή SmartThings και να λαμβάνουν ακόμη και ειδοποιήσεις για καθαρισμό ή αντικατάσταση. 

Το Exynos Connect U100 της Samsung, που αναγνωρίστηκε στην κατηγορία «Embedded Technologies», είναι μια λύση εξαιρετικά ευρείας ζώνης (UWB) που παρέχει πληροφορίες απόστασης και θέσης υψηλής ακρίβειας για κινητές συσκευές, αυτοκίνητα και IoT. Χρησιμοποιώντας τόσο τις μετρήσεις χρόνου άφιξης (ToA) όσο και τις μετρήσεις τρισδιάστατης γωνίας άφιξης (AoA), το Exynos Connect U100 επιτυγχάνει ακρίβεια μονοψήφιου εκατοστού και ακρίβεια κάτω από πέντε μοίρες. Αυτό το καθιστά κατάλληλο για την παρακολούθηση θέσεων σε δύσκολα εσωτερικά περιβάλλοντα, καθώς και για εφαρμογές AR και VR που απαιτούν ακριβή παρακολούθηση κινούμενων ατόμων σε πραγματικό χρόνο.

Loading