Samsung: Επιβεβαίωσε ότι κατασκευάζει slidable και rollable οθόνες

Η Samsung ήταν από τις πρώτες εταιρείες παγκοσμίως που επένδυσαν χρόνο και χρήμα στην ανάπτυξη εύκαμπτων οθονών. Όσοι παρακολουθείτε στενά τις τεχνολογικές ειδήσεις, θα θυμάστε ότι η φημολογία για την κατασκευή του περίφημου Galaxy Fold είχε ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν το δούμε τελικά στην αγορά, οπότε, δεν προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι η εταιρεία ασχολείται έντονα και με άλλες υποκατηγορίες εύκαμπτων οθονών.

Ο αντιπρόεδρος του τμήματος Samsung Display, κ. Choi Kwon-young, δήλωσε στο πλαίσιο της ανακοινώσης των οικονομικών αποτελεσμάτων τριμήνου, ότι μέσα στο 2021 θα δούμε τις πρώτες συρόμενες (slidable) και τυλισσόμενες (rollable) οθόνες της εταιρείας. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι θα χρησιμοποιηθούν σε πραγματικά εμπορικά προϊόντα της Samsung από φέτος.

samsung-slide.jpg

Το πιθανότερο είναι ότι το τμήμα Samsung Mobile θα υιοθετήσει πρώτο τις νέες slidable και rollable οθόνες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει και το τμήμα τηλεοράσεων που θα μπορούσε να προσφέρει μια premium rollable τηλεόραση όπως αυτή της LG.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

**Οι εικόνες προέρχονται από την ιστοσελίδα LetsGoDigital.

[via]

Loading