Samsung: Επιβεβαίωση για την έλευση της γραφίδας S Pen σε άλλες συσκευές της

Μόλις πριν από λίγη ώρα δημοσιεύθηκε δήλωση του προέδρου και επικεφαλής του τμήματος Mobile Communications Business της Samsung, κ. TM Roh, ο οποίος σε γενικές γραμμές επιβεβαιώνει την έλευση της γραφίδας S Pen σε περισσότερα smartphones της εταιρείας (βλ. Galaxy S21 και Galaxy Z Fold3) και ταυτόχρονα υπόσχεται σημαντικές αναβαθμίσεις στον τομέα της κάμερας.

Ο κ. Roh σημειώνει πως η Samsung αναζητά τρόπους για να φέρει την εμπειρία χρήσης της σειράς Galaxy Note και σε άλλες συσκευές της εταιρείας χωρίς να κατονομάζει τη γραφίδα S Pen, ωστόσο, “τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια”. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, όμως, για το αν αυτό μεταφράζεται σε αποχαιρετισμό για τη σειρά Galaxy Note.

Σε ό,τι αφορά τις κάμερες των smartphones, ο κ. Roh τονίζει ότι οι μηχανικοί της Samsung θα παρουσιάσουν πολύ σημαντικές βελτιώσεις στις συσκευές που θα δούμε μέσα στο 2021, για “σουπερ-έξυπνες” επαγγελματικού επιπέδου δυνατότητες λήψης video. Δεν αποκλείεται η επικείμενη παρουσίαση της σειράς Samsung Galaxy S21 (στις 14 Ιανουαρίου 2021 λένε οι φήμες) να μας δώσει τα πρώτα δείγματα από τις νέες εξελίξεις.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[Samsung]

Loading