Samsung Galaxy A72 5G / A52 5G: Πρώτα επίσημα renders για τα δύο μοντέλα

Τα πρώτα μέλη της οικογένειας Galaxy A 2021 έχουν ανακοινωθεί ήδη και αφορούν την entry-level κατηγορία, αλλά σαφέστατα οι χρήστες περιμένουν με μεγαλύτερο ενδιαφέρον τα πιο βαριά χαρτιά. Ο Evan Blass αποκάλυψε πριν από λίγο τα πρώτα επίσημα renders των Galaxy A52 5G και Galaxy A72 5G, δύο συσκευές που αναμένεται ότι θα απασχολήσουν πολύ έντονα την αγορά τους επόμενους μήνες.

Το Samsung Galaxy A72 5G αναμένεται με οθόνη 6.7’’ Super AMOLED Infinity-O FHD+, επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 750G, 6GB/8GB μνήμη RAM, 128GB/256GB αποθηκευτικό χώρο (επέκταση με microSD), τετραπλή κάμερα 64MP + 12MP + 5MP + 5MP, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, WiFi 5, Bluetooth 5.0, GPS, dualSIM, 5G, λειτουργικό σύστημα Android 11 με One UI, υποδοχή USB Type-C και υποδοχή 3.5mm για ακουστικά.

samsung-galaxy-a72-5g.jpg

Από την άλλη, το Galaxy A52 5G αναμένεται με οθόνη Infinity-O, τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος και matte φινίρισμα, ενώ οι φήμες κάνουν λόγο για επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 750G και 6GB μνήμη RAM.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading