Samsung Galaxy Note8: Διαθέτει την καλύτερη οθόνη σύμφωνα με το DisplayMate

Η παράδοση των υψηλών βαθμολογιών που λαμβάνουν οι οθόνες της Samsung από την DisplayMate συνεχίζεται, όπως αναμενόταν, και στην περίπτωση του Galaxy Note8, για το οποίο τονίζει ότι διαθέτει την καλύτερη οθόνη που έχει δοκιμάσει ποτέ.

Από τις δοκιμές της DisplayMate προέκυψε ότι το Samsung Galaxy Note8 διαθέτει οθόνη με 22% μεγαλύτερη φωτεινότητα από το Galaxy S8 (ξεπέρασε τα 1200nits), ενώ έχει λάβει και την πιστοποίηση της UHD Alliance για υποστήριξη του 100% της χρωματικής γκάμας των 4K TVs με περισσότερο φυσικά χρώματα και βαθύτερο κόκκινο (112% DCI-P3 και 141% sRGB). Όσοι ενδιαφέρεστε για περισσότερο τεχνικές λεπτομέρεις μπορείτε να διαβάσετε όλη την έκθεση της DisplayMate εδώ.

Εξάλλου, αξίζει να αναφέρουμε ότι η Infinity Display της Samsung -- χωρίς περιθώρια (bezels), χωρίς home button χωρίς αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων -- θα βρει τον δρόμο της και στα premium mid-range smartphones της εταιρείας, όπως είναι η σειρά Galaxy A. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει επανασχεδιασμός των νέων μοντέλων Samsung Galaxy A (2018) έτσι ώστε να τοποθετηθεί ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, εκτός αν η εταιρεία κάνει την έκπληξη και τον τοποθετήσει μέσα από την οθόνη (δύσκολα).

[via]

Loading