Samsung Galaxy Note8: Σειρά από renders και video αποκαλύπτουν πλήρως την εμφάνιση του

Ο Evan Blass άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου και σειρά παίρνει ο εξίσου αξιόπιστος leaker OnLeaks για να αποκαλύψει ορισμένα renders του Samsung Galaxy Note8 που μας δίνουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της συσκευής.

Όπως θα δείτε στη γκαλερί και το video, το Samsung Galaxy Note8 θα διαθέτει bezel-less οθόνη όπως τα Galaxy S8/S8+, αλλά θα είναι ελαφρώς φαρδύτερο για να χωρέσει η γραφίδα S Pen και η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Ειδικά για την τελευταία, το render συμφωνεί με τις πληροφορίες που μοιράστηκε ο Evan Blass πριν από μερικές ημέρες, με τους αισθητήρες να βρίσκονται σε οριζόντια διάταξη και δίπλα τους ο αισθητήρας μέτρησης καρδιακού παλμού με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ όλοι μαζί προστατεύονται από ένα ελαφρώς προεξέχων γυαλί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα 91Mobiles, η οποία φιλοξένησε πρώτη τα renders του OnLeaks, το Samsung Galaxy Note8 θα έχει διαστάσεις 162.4 x 62.4 x 8.4mm, με το πάχος να ανεβαίνει στα 9.5mm λόγω της κάμερας στο πίσω μέρος. Ακόμη, το πλαίσιο είναι πιο τετραγωνισμένο για εργονομικούς λόγους.

Samsung Galaxy Note8 (φημολογούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά)

  • Οθόνη 6.3” edge-to-edge AMOLED με αναλογία εικόνας 18.5:9 και υποστήριξη γραφίδας S Pen
  • Επεξεργαστής 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 835 ή Exynos 8895
  • Μνήμη RAM 6GB
  • Dual κάμερα 12MP + 12MP σε οριζόντια διάταξη αριστερά από το flash και από τον αισθητήρα μέτρησης καρδιακού παλμού, με ξεχωριστό οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (O.I.S.) για τους φακούς
  • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων (δυστυχώς) δεξιά από το flash και τον αισθητήρα μέτρησης καρδιακού παλμού
  • Μπαταρία 3300mAh
  • Υποστήριξη της βάσης Samsung DeX

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον Evan Blass θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο σε τρία διαφορετικά χρώματα και σε τιμή €999.

[via]

Loading