Samsung Galaxy P30: Η πρώτη σοβαρή διαρροή "ακυρώνει" τον in-display αισθητήρα αποτυπωμάτων

Εδώ και μερικές ημέρες έχουμε μάθει για το λανσάρισμα της νέας σειράς Samsung Galaxy P με τα μοντέλα P30 και P30+ να κάνουν την αρχή, αλλά μάλλον δεν θα γίνει κάτι τέτοιο τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις ονομασίες μιας και πρόκειται τελικά για μοντέλα της σειράς Galaxy A. Όπως και να 'χει, η φημολογία αφορούσε κυρίως το ενδεχόμενο να είναι η πρώτη σειρά που θα ενσωματώσει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη.

Παρόλα αυτά, η πρώτη σοβαρή διαρροή από τον οργανισμό πιστοποίησης TENAA στην Κίνα αποκαλύπτει ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Από τα renders διακρίνουμε ότι διαθέτει οθόνη Infinity Display, διπλή κάμερα στο πίσω μέρος και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων επίσης κεντρικά στο πίσω μέρος.

Οι φήμες λένε ότι το Samsung Galaxy P30 (ή όπως θα λέγεται) θα έρθει με 6GB μνήμη RAM, 64GB ή 128GB αποθηκευτικό χώρο, επεξεργαστή Snapdragon 660 και λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo, επομένως, έχουμε μια ακόμη αρκετά πιο μέτρια έκδοση του Samsung Galaxy A7 (2018) που προφανώς θα κυκλοφορήσει σε αρκετά χαμηλότερη τιμή για την αγορά της Κίνας.

[via]

Loading