Samsung Galaxy S IV: Θα διατηρηθεί και σε αυτό η πλαστική κατασκευή...

Μπορεί το Samsung Galaxy S III να σάρωσε στις πωλήσεις και να θεωρείται αντικειμενικά ένα εξαιρετικό smartphone, ωστόσο, ένα σημαντικό μειονεκτήματα για αρκετούς κατόχους του είναι η πλαστική κατασκευή του.

Samsung Galaxy S IV Mockup

Δυστυχώς, αν επαληθευτούν οι δηλώσεις της αντιπροέδρου Y.H. Lee στην ιστοσελίδα CNET, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε στο επερχόμενο Galaxy S IV, επειδή η Samsung λαμβάνει υπόψιν της πολλά πράγματα πριν επιλέξει κάποιο υλικό, όπως για παράδειγμα πόσο εύκολη και γρήγορη θα μπορεί να είναι η παραγωγή του για να προλαβαίνει να καλύψει τη ζήτηση.

Ακόμη, τα αποσπώμενα πλαστικά πίσω καλύμματα των συσκευών της είναι πολύ πιο ανθεκτικά και ελαφριά από αυτά άλλων ανταγωνιστικών συσκευών (π.χ. Nexus 4, Optimus G), αφού το πλαστικό απορροφά καλύτερα κραδασμούς από μικροχτυπήματα ή πτώσεις σε σύγκριση με το γυαλί ή το μέταλλο, ενώ είναι απαραίτητα για να συνεχίσει να προσφέρει τη δυνατότητα αλλαγής μπαταρίας με ευκολία από τον ίδιο τον χρήστη.

Τέλος, παραδέχεται ότι η αίσθηση στο χέρι δεν είναι η ίδια με αυτή που νοιώθει κανείς όταν κρατά μια πιο premium κατασκευή, αλλά υπερασπίζεται την επιλογή της εταιρείας της λέγοντας ότι το πλαστικό που χρησιμοποιείται είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά συγκριτικά με τα υπόλοιπα πλαστικά smartphones.

Εσείς συμφωνείτε με την επιλογή της Samsung ή θα προτιμούσατε κάτι διαφορετικό για το Galaxy S IV;

[via CNET]

Loading