Samsung Galaxy S20 και Galaxy Z Flip σε COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Τα τρία νέα Smartphones SAMSUNG Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, αλλά και το νέο αναδιπλούμενο SAMSUNG Galaxy Z Flip, φέρνουν τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Τα νέα μοντέλα της SAMSUNG, που παρουσιάστηκαν εχθές από την κορεάτικη εταιρεία στο San Francisco, εντυπωσίασαν με τις ισχυρές επιδόσεις και τα προηγμένα τους χαρακτηριστικά.

Οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει για τα Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και online, στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr. Όσοι καταναλωτές προ-παραγγείλουν τα Galaxy S20+ και S20 Ultra, παίρνουν δώρο τα νέα ασύρματα ακουστικά SAMSUNG Galaxy Buds+, αξίας €169. Το αναδιπλούμενο Smartphone SAMSUNG Galaxy Z Flip θα διατίθεται στα καταστήματα του Ομίλου αλλά και online, από τις 21 Φεβρουαρίου, ενώ τα τρία νέα Smartphones της σειράς SAMSUNG Galaxy S20, θα είναι διαθέσιμα από τις 13 Μαρτίου.

samsung-galaxy-s20-ultra.jpg

Τα νέα SAMSUNG Galaxy

Τα τρία νέα μοντέλα της σειράς SAMSUNG Galaxy S20, διαθέτουν Infinity-O Dynamic AMOLED 2X οθόνη (6.9’’ στο S20 Ultra, 6.7’’ στο S20+ και 6.2’’ στο S20) και είναι εξοπλισμένα με ταχύτατο οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 990 για εκπληκτικές επιδόσεις. Στα highlights τους συγκαταλέγεται το σύστημα τετραπλής κύριας κάμερας (μοντέλα S20 Ultra και S20+) και τριπλής κάμερας (μοντέλο S20), για ολοζώντανες φωτογραφίες, με τεχνολογία AI (Artificial Intelligence - Τεχνητή Νοημοσύνη), ενώ για πρώτη φορά ο χρήστης μπορεί να τραβήξει βίντεο 8Κ στα 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο, με απίστευτη λεπτομέρεια, όπως στην κινηματογραφική οθόνη. Το S20 Ultra έχει φακό 108MP, ενώ τα S20 και S20+ διαθέτουν φακό 64MP για εξαιρετικές λήψεις, φωτεινές ακόμα και στο σκοτάδι. Εξαιρετικές είναι και οι selfie, καθώς το S20 Ultra ενσωματώνει φακό 40MP και 10MP στα S20+ και S20. Τα νέα Smartphones της SAMSUNG είναι, επίσης, ιδιαίτερα ανθεκτικά σε γρατζουνιές και πτώσεις, με Gorilla Glass 6 και πιστοποίηση IP68 ενάντια στο νερό και τη σκόνη. Η μπαταρία τους αντέχει όλη μέρα με 30 λεπτά φόρτισης, ενώ τα νέα μοντέλα είναι συμβατά και με ασύρματη φόρτιση.

samsung-galaxy-z-flip.jpg

Το αναδιπλούμενο SAMSUNG Galaxy Z Flip

Το αναδιπλούμενο SAMSUNG Galaxy Z Flip ξεχωρίζει με τον καινοτόμο σχεδιασμό του. Η εσωτερική του οθόνη ξεδιπλώνει φτάνοντας τις 6,7’’, ενώ διπλωμένο έχει το μισό μέγεθος. Διαθέτει Dynamic Amoled Infinity-O οθόνη επικαλυμμένη με Ultra Thin Glass, το πρώτο εύκαμπτο γυαλί της SAMSUNG, αλλά και ίνες καθαρισμού που αποτρέπουν τη σκόνη να εισέλθει στην οθόνη και το εσωτερικό της συσκευής. Επιπλέον, το Galaxy Z Flip επιτρέπει στον χρήστη να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο, ή να κάνει βιντεο-κλήσεις χωρίς χέρια, καθώς μπορεί να ξεδιπλωθεί και να σταθεί σε μια επίπεδη επιφάνεια, όπως ένα laptop. Στο πίσω της μέρος, η συσκευή έχει διπλή κάμερα 12MP, με υπερ- ευρυγώνιο φακό και προεπισκόπηση στην εξωτερική οθόνη. Υποστηρίζει γρήγορες selfie, ακόμα και όταν είναι διπλωμένο, αλλά και εγγραφή video με Super Slow Motion. Στα κύρια χαρακτηριστικά της συσκευής συγκαταλέγεται, επίσης, η μεγάλης διάρκειας μπαταρία 3,300mAh και η δυνατότητα για ασύρματη φόρτιση.

Με τα νέα προηγμένα Smartphones της SAMSUNG, οι χρήστες απολαμβάνουν απίστευτα γρήγορο Mobile Internet μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο 4G/4G+ στην Ελλάδα, το δίκτυο COSMOTE, με πληθυσμιακή κάλυψη που αγγίζει το 99% και το 96% αντίστοιχα. Παράλληλα, μέσα από το ανανεωμένο My COSMOTE App, μπορούν να διαχειρίζονται όλες τις συνδέσεις τους σε σταθερή, κινητή και καρτοκινητή, εύκολα και γρήγορα, όπου κι αν βρίσκονται.

Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το SAMSUNG Galaxy S20 στα €939 (ή από €19,56 το μήνα σε 48 άτοκες δόσεις), το S20+ στα €1.039 (ή από €21,64 το μήνα σε 48 άτοκες δόσεις) και το S20 Ultra στα €1.399 (ή από €29,14 το μήνα σε 48 άτοκες δόσεις). Το SAMSUNG Galaxy Z Flip διατίθεται στα €1.599 (ή από €33,31 το μήνα σε 48 άτοκες δόσεις). Τα νέα smartphones διατίθενται φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE και μπορούν να συνδυαστούν με μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ.

Loading