Samsung Galaxy S21 FE: Πλήρης αποκάλυψη μέσα από promo υλικό της εταιρείας

Οι διαρροές για το Galaxy S21 FE ήταν αρκετές και περιεκτικές τις τελευταίες εβδομάδες, παρόλα αυτά, καμία δεν φτάνει το επίπεδο αυτής που συνέβη πριν από λίγη ώρα. Συγκεκριμένα, ήρθαν στη δημοσιότητα τα επίσημα promo posters της Samsung και πλέον δεν μένει τίποτα στη φαντασία μας για το επερχόμενο smartphone.

Το Samsung Galaxy S21 FE (Fan Edition) αναμένεται με οθόνη 6.4’’ FHD+ Super AMOLED με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz, επικάλυψη Gorilla Glass και in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ στο πίσω μέρος έχει χρησιμοποιηθεί πλαστικό υλικό εκτός από το camera module που περιλαμβάνει κύριο αισθητήρα 64MP μαζί με ultrawide φακό και αισθητήρα βάθους. Στην πρόσοψη θα δούμε αισθητήρα 32MP στην οπή κεντρικά επάνω στην οθόνη.

Ανάλογα με την αγορά όπου θα είναι διαθέσιμο, το Samsung Galaxy S21 FE θα φορά είτε το Snapdragon 888 SoC είτε το Exynos 2100, 6GB μνήμη RAM και έως 256GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 4500mAh και υποστηρίζει φόρτιση με ισχύ 15W.

Το πιθανότερο είναι ότι θα παρουσιαστεί επίσημα στις 4 Ιανουαρίου 2022, αλλά ακόμα δεν έχει κλειδώσει επίσημα η ημερομηνία.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading