Samsung Galaxy S21 Ultra: Θα υποστηρίζει γραφίδα S Pen σύμφωνα με έγκυρο leakster

Ο γνωστός και πολύ έγκυρος leakster Ice Universe επιστρέφει στο προσκήνιο με μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη για τη νέα γενιά Samsung Galaxy S21 που θα παρουσιαστεί πιθανότατα τον Ιανουάριο. Η αποκάλυψη αφορά ειδικότερα το Samsung Galaxy S21 Ultra και δεν είναι άλλη από την υποστήριξη της γραφίδας S Pen.

Ο Ice Universe δηλώνει 100% σίγουρος ότι θα υποστηρίζεται η γραφίδα S Pen από το S21 Ultra, χωρίς να αναφέρει πάντως αν θα συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο. Σε περίπτωση που βγει αληθινή η φήμη πως η Samsung θα αφαιρέσει τουλάχιστον τα ακουστικά από τις συσκευασίες των μοντέλων της σειράς Samsung Galaxy S21 (ακούγεται μέχρι και για αφαίρεση των φορτιστών), τότε μοιάζει απίθανο να συμπεριλάβει τη γραφίδα S Pen, άσχετα αν θα υποστηρίζεται από την οθόνη του Ultra.

Θα έχετε παρατηρήσει ότι όσα περνούν τα χρόνια, οι σειρά Galaxy S και Galaxy Note έχουν αρχίσει να μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους και ίσως να έχουμε φτάσει πλέον στο σημείο αντικατάστασης της σειράς Note από τη Samsung με τα αναδιπλούμενα Galaxy Fold. Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, αλλά δεν θα μας προκαλούσε μεγάλη εντύπωση μια τέτοια εξέλιξη.

Από προηγούμενες διαρροές υπενθυμίζουμε τους ισχυρισμούς τους εξίσου πολύ έγκυρου Jon Prosser ότι η παρουσίαση της σειράς Samsung Galaxy S21 θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιανουαρίου 2021 και η διάθεση της από τις 29 Ιανουαρίου 2020.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading