Samsung Galaxy S21: Διαρροή για ημερομηνία παρουσίασης και κυκλοφορία

Μετά τις μαζεμένες διαρροές των προηγούμενων ημερών για τα μοντέλα της σειράς Samsung Galaxy S21 (ή S30), ήρθε η σειρά του γνωστού leakster Jon Prosser να προχωρήσει σε αποκαλύψεις που αφορούν την ημερομηνία παρουσίασης και κυκλοφορίας, αλλά και για τις διαθέσιμες αποχρώσεις.

Ο Prosser ισχυρίζεται πως η Samsung θα παρουσιάσει τη σειρά Galaxy S21 μόλις στις 14 Ιανουαρίου 2021, δηλαδή αρκετά νωρίτερα από το συνηθισμένο μοτίβο, και θα είναι διαθέσιμα στις αγορές από τις 29 Ιανουαρίου 2021, έτσι ώστε να μπουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στον ανταγωνισμό απέναντι στα νέα iPhone 12. Σε ό,τι αφορά τις αποχρώσεις, αναφέρει τα White, Black, Silver, Grey, Pink και Violet χωρίς περαιτέρω πληροφορίες για αποκλειστικότητες σε κάποιο μοντέλο της σειράς.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών μέχρι στιγμής έχει διαρρεύσει πως το βασικό μοντέλο θα έρθει με flat οθόνη 6.2’’ Infinity-O και τριπλή κάμερα, ενώ το Galaxy S21 Ultra θα διαθέτει κυρτή οθόνη 6.7’’-6.9’’ και τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Κυκλοφορεί και η φήμη ότι δεν θα συμπεριλαμβάνονται ακουστικά ή φορτιστής (ή και τα δύο) στο πακέτο, αλλά μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading