Samsung Galaxy S21 Ultra vs iPhone 12 Pro Max: Ποιο είναι πιο ανθεκτικό σε πτώσεις; [Video]

Στον απόηχο της πρωτιάς της Apple για το περασμένο τρίμηνο και με τη Samsung έτοιμη για την αντεπίθεση με το λανσάρισμα της σειράς Galaxy S21 από αύριο 29 Ιανουαρίου 2021, δεν χάνουμε τίποτα να ρίξουμε μια ματιά στο συγκριτικό drop test των δύο κορυφαίων μοντέλων κάθε εταιρείας.

Το κανάλι EverythingApplePro μπήκε στη διαδικασία να ρίξει τα Galaxy S21 Ultra και iPhone 12 Pro Max από διάφορα ύψη, και όπως μπορείτε να δείτε το τελευταίο αποδεικνύεται πιο ανθεκτικό στην πρόσοψη στην πτώση από ύψος περίπου 3.5m, αλλά το πίσω μέρος σπάζει πρώτο.

Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι αμφότερα είναι αρκετά ανθεκτικά στις πτώσεις από συνηθισμένο ύψος, δηλαδή αυτές που ενδεχομένως είναι πιθανότερο να συμβούν στον μέσο χρήστη.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας


Loading