Samsung Galaxy S23 Series: Σημαντικό update για την κάμερα

Διαθέσιμο εδώ και μερικές ώρες το νέο μεγάλο update της Samsung για τα Galaxy S23, Galaxy S23+ και Galaxy S23 Ultra, το οποίο λύνει πολλά από τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες με τη λειτουργία της κάμερας, ενώ φέρνει και ορισμένες βελτιώσεις στη γενικότερη συμπεριφορά των συσκευών.

Καταρχάς έχει αλλάξει ο αλγόριθμος που αφορά την αυτόματη εστίαση ούτως ώστε η κάμερα να πραγματοποιεί τη λήψη αμέσως μόλις πατήσει το κουμπί του κλείστρου ο χρήστης, ακόμα και εάν δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως η εστίαση. Οι χρήστες, πάντως, θα μπορούν να επιλέξουν από τις ρυθμίσεις να δίνεται προτεραιότητα στην εστίαση αντί της ταχύτητας.

Επιπλέον, η εταιρεία αναφέρει ότι βελτίωσε τη λειτουργία Super Steady On για τη λήψη ακόμα πιο σταθεροποιημένων videos και μάλιστα παρέχει οδηγίες για τις λήψεις με τη χρήση του υπερευρυγώνιο φακού σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Παράλληλα, έχει βελιτωθεί και η σταθεροποίηση εικόνας στις λήψεις video ανάλυσης FHD @ 60fps αφότου ο χρήσης έχει απενεργοποιήσει την επιλογή Auto FPS.

Άλλες ενδιαφέρουσες βελτιώσεις έχουν να κάνουν με την επίλυση του ζητήματος εμφάνισης πράσινων κηλίδων στην αριστερή πλευρά όταν πραγματοποιείς λήψεις με την κύρια κάμερα, στην ποιότητα του bokeh effect και των λήψεων με απενεργοποιημένο το Night mode, αλλά και στην λειτουργία αναγνώρισης προσώπου μετά το πέρας video κλήσης μέσω third-party εφαρμογής.

Όσοι έχει επενδύσει σε κάποιο από τα τρία μοντέλα της σειράς Samsung Galaxy S23 θα δείτε το update (αν δεν έχει έρθει ήδη) από μέρα σε μέρα.

Loading