Samsung Galaxy S23+: Τα πρώτα renders για το μεσαίο μοντέλο της νέας σειράς

Μόλις μερικές εβδομάδες έχουν περάσει από την κυκλοφορία των νέων foldables της Samsung στην αγορά, αλλά ήδη οι leaksters έχουν πιάσει δουλειά για να μας δώσουν τις πρώτες εικόνες της σειράς Galaxy S23, η οποία πιθανότατα θα παρουσιαστεί στις αρχές του επόμενου έτους.

samsung-galaxy-s23-smartprix-leak-1.jpg

Ο Onleaks σε συνεργασία με τη Smartprix δημοσίευσαν τις εικόνες που βλέπετε για το Samsung Galaxy S23+ και μπορούμε από τώρα να βγάλουμε ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα, πάντοτε διατηρώντας τις επιφυλάξεις μας για την εγκυρότητα τους.

samsung-galaxy-s23-smartprix-leak-2.jpg

Το πρώτο εμφανέστατο στοιχείο είναι η αντικατάσταση του camera module με ξεχωριστές οπές για κάθε φακό του πίσω αισθητήρα, όπως δηλαδή συμβαίνει στο Galaxy S22 Ultra. Το δεύτερο είναι η απουσία υποδοχής για κάρτες SIM, γεγονός που ενισχύει τις φήμες ότι και η Samsung θα στραφεί εξολοκλήρου στην χρήση eSIM, όπως και η Apple για τα iPhone 14 που πωλούνται στις ΗΠΑ.

samsung-galaxy-s23-smartprix-leak-3.jpg

Σε ό,τι αφορά την πρόσοψη, παρατηρούμε την χρήση Infinity-O οθόνης (οπή επάνω κεντρικά) και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μέγεθος panel 6.6’’ (όπως και στο Galaxy S22+), αλλά οι διαστάσεις που δίνουν οι leaksters εμφανίζουν την συσκευή ελαφρώς ψηλότερη και φαρδύτερη (157.7 x 76.1 x 7.6mm αντί 157.4 x 75.8 x 7.6mm).

Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να θεωρήσουμε κάτι από όλα αυτά ως δεδομένο. Από την άλλη, ωστόσο, παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τη σειρά Galaxy S23 και μάλλον θα επιβεβαιωθούν οι φήμες που λένε πως δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές με τη σειρά Galaxy S22.

[via]

Loading