Samsung Galaxy S23 Ultra: Φήμες για Snapdragon 8 Gen2, κάμερα 200MP και μπαταρία 5000mAh

Εν μέσω αναμονής για τα αποκαλυπτήρια των νέων foldables της Samsung (Unpacked Event στις 10 Αυγούστου), που παρεμπιπτόντως φημολογείται ότι θα χάσουν το γράμμα Z από τις ονομασίες τους (άρα Galaxy Fold4 και Galaxy Flip4), έρχονται στην δημοσιότητα οι πρώτες διαρροές για το Samsung Galaxy S23 Ultra που η λογική λέει ότι θα παρουσιαστεί στις αρχές του επόμενου έτους.

Σύμφωνα με τον έγκριτο leakster Ice Universe, η συμβατική ναυαρχίδα της Samsung θα χρησιμοποιεί το Snapdragon 8 Gen2 SoC που θα παρουσιάσει η Qualcomm τον προσεχή Νοέμβριο (15-17 Νοεμβρίου το 2022 Snapdragon Summit), θα έρθει με μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh και στην κάμερα θα δούμε κύριο αισθητήρα 200MP Samsung ISOCELL HP2 που θα αποκαλυφθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο τελευταίος λέγεται ότι θα προσφέρει πολύ καλύτερη απόδοση σε σύγκριση με τους 200MP HP1 και HP3, οι οποίοι δεν έχουν δοκιμαστεί ακόμα σε πραγματικά smartphones, αν και περιμέναμε το Moto X30 Pro με τον HP1 πριν από μερικές ημέρες. Τελικά, η Motorola (Lenovo) αποφάσισε να αναβάλει την παρουσίαση του επ’ αόριστον.

Είναι εξαιρετικά νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του Samsung Galaxy S23 Ultra, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τον πρότερο έντιμο βίο ορισμένων leaksters που μας βοηθούν να σχηματίσουμε μια εικόνα για αυτά που θα έρθουν.

[via]

Loading