Samsung Galaxy S6 / S6 Edge: Μάθε για τον σχεδιασμό, το hardware και την κάμερα τους μέσα από τα επίσημα hands-on videos

samsung_galaxy_s6_s6_edge

Όπως είναι αναμενόμενο, η Samsung θα δημοσιεύει σταδιακά επίσημα videos για τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge, σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει πλήρως τη φιλοσοφία πίσω από τον σχεδιασμό τους, καθώς και αρκετές από τις λειτουργίες τους.

Στα videos που ακολουθούν επισημαίνει ότι το αλουμίνιο που χρησιμοποίησε είναι το ίδιο με αυτό που τοποθετείται στην κατασκευή αεροσκαφών και δεν λυγίζει (σιγά μην έλειπε το καρφί για την Apple...), ενώ αναφέρεται στις δυνατότητες του επεξεργαστή (64bit octa-core Exynos 7420 14nm), της μνήμης RAM (3GB DDR4) και των καμερών (αμφότερες ιδανικές για λήψεις σε χαμηλό φωτισμό).

Σε ό,τι αφορά νέες λειτουργίες, γίνεται αναφορά στο Fast Charge (αυτονομία 5 ωρών με μόλις 10 λεπτά φόρτιση), στο σύστημα ασφαλείας Samsung KNOX και στο σύστημα mobile πληρωμών Samsung Pay.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, πάντως, παρουσιάζει η λειτουργία People Edge του Samsung Galaxy S6 Edge. Ο χρήστης μπορεί να ορίσει ένα χρώμα για τις 5 πιο κοντινές επαφές του και κάθε φορά που κάποιος από αυτούς προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί του, η πλαϊνή οθόνη θα χρωματίζεται στο αντίστοιχο χρώμα, ανεξάρτητα αν ο χρήστης ασχολείται με κάτι άλλο εκείνη τη στιγμή. Έτσι, θα γνωρίζει ποιος τον αναζητά.

Loading