Συνεχίζεται ακατάπαυστα η διαρροή πληροφοριών (και φημών) για το επερχόμενο Samsung Galaxy S8, το οποίο υπενθυμίζουμε ότι δεν θα παρουσιαστεί στο MWC 2017. Σε ό,τι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα έρχεται τώρα να προστεθεί και η αναφορά της ιστοσελίδας The Guardian ότι ένα από τα αξεσουάρ του θα είναι η βάση DeX που θα μετατρέπει τη συσκευή σε Android-based υπολογιστή όταν συνδεθεί με εξωτερική οθόνη.

Η ιδέα δεν είναι καινούργια (θυμηθείτε το Motorola Lapdock και φυσικά το Microsoft Continuum), αλλά θα αποτελεί εγγύηση καλής λειτουργίας ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 835 που έχει τη δυνατότητα να "τρέχει" απρόσκοπτα το Windows 10 OS και εφαρμογές 32bit, άρα δεν "μασάει" με το Android OS και τις εφαρμογές του.

Από άλλες πηγές μαθαίνουμε ότι οι δύο εκδόσεις του Samsung Galaxy S8 θα διαθέτουν αμφίκυρτες οθόνες με ελάχιστα bezels, αισθητήρα αναγνώρισης ίριδας παρόμοιο με αυτόν του Galaxy Note7 και τελικά θα διατηρηθεί η υποδοχή 3.5mm για τα ακουστικά. Σε αυτά προσθέτουμε και την παλαιότερη πληροφορία για τρομερά βελτιωμένη κάμερα με δυνατότητα αναγνώρισης των αντικειμένων χάριν στον προσωπικό βοηθό Bixby.

Η παρουσία του Samsung Galaxy S8 θα γίνει σε ξεχωριστή εκδήλωση πιθανότατα στα τέλη Μαρτίου και η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει στις 14/21 Απριλίου.

[via]

 

Advertisements