Samsung Galaxy Z Flip 5G: Μια πρώτη ματιά σε teaser video

Διαρροών συνέχεια για τις συσκευές της Samsung που θα παρελάσουν στο Unpacked Event της 5ης Αυγούστου 2020. Αυτή τη φορά είναι η σειρά του Samsung Galaxy Z Flip 5G να περάσει από την “περιποίηση” των έγκυρων leaksters Evan Blass και Max Weinbach για να το δούμε σε ένα σύντομο video teaser και να μάθουμε ορισμένες πληροφορίες για τις προδιαγραφές του.

Οι δύο leaksters συμφωνούν ότι το Samsung Galaxy Z Flip 5G δεν θα διαφέρει σε τίποτα από το μοντέλο που κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες, με εξαίρεση τη χρήση διαφορετικού SoC. Αυτή τη φορά, η εταιρεία έχει επιλέξει το νέο Snapdragon 865+ SoC που είναι κατά 10% ισχυρότερο από το προηγούμενο και διαθέτει ενσωματωμένο 5G modem.

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή πιστοποίησης TENAA της Κίνας αναφέρονται κάποιες μικρές αλλαγές στους αισθητήρες της κάμερας, όπως ο συνδυασμός 12MP + 10MP στην πίσω κάμερα και 10MP στη selfie κάμερα στη 5G έκδοση (αντί 12MP + 12MP και 12MP στη 4G έκδοση), αλλά ο Max Weinbach εμμένει στις απόψεις του.

Θα τα μάθουμε όλα σε περίπου 3 εβδομάδες, αν και είναι σίγουρο πως θα έχουμε και άλλες διαρροές μέσα στις επόμενες ημέρες για όλες τις συσκευές.

Loading