Samsung Galaxy Z Flip: Η επίσημη ονομασία του αναδιπλούμενου clamshell της εταιρείας

Από την κλειστή παρουσίαση της Samsung στο CES 2020 προέκυψε η είδηση ότι το νέο αναδιπλούμενο smartphone της εταιρείας θα ονομάζεται Galaxy Bloom, αλλά φαίνεται ότι ο DJ Koh αναφερόταν απλά στην κωδική ονομασία της συσκευής και όχι στην τελική. Σύμφωνα με τον έγκυρο leakster, Ice Universe, αυτή θα είναι Samsung Galaxy Z Flip και μάλιστα δημοσίευσε στο Twitter και ένα πρώτο banner που μοιάζει επίσημο.

Παρά τη συνεχή παραφιλολογία και φημολογία γύρω από το Samsung Galaxy Z Flip, λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για τις δυνατότητες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μέχρι σήμερα. Τα μόνο στοιχεία που μπορούμε να θεωρήσουμε δεδομένα είναι ο clamshell σχεδιασμός με την οθόνη να αναδιπλώνει κάθετα και η τοποθέτηση του περυσινού επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 855.

samsung-galaxy-z-flip-poster.jpg

Η επιλογή περυσινού επεξεργαστή θα γίνει πιθανότατα για να μειωθεί η τιμή της συσκευής σε σύγκριση με το Galaxy Fold, και εξυπακούεται ότι θα γίνουν και άλλες “εκπτώσεις” για να φτάσει σε πιο λογικά επίπεδα για τον μέσο αγοραστή.

Το Samsung Galaxy Z Flip θα παρουσιαστεί επίσημα στο πρώτο Unpacked Event της χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου 2020.

[via]

Loading