Samsung Galaxy Z Flip: Πρώτες πληροφορίες για specs και τιμή

Το Samsung Galaxy Z Flip αναμένεται ότι θα μας απασχολήσει έντονα φέτος, ως το δεύτερης γενιάς αναδιπλούμενο smartphone από την κορεάτικη εταιρεία, η οποία έχει επιλέξει μια διαφορετική προσέγγιση σε σύγκριση με το Galaxy Fold, μιας και το Z Flip θα είναι μια clamshell συσκευή που διπλώνει κάθετα την εύκαμπτη εσωτερική οθόνη του.

Με την παρουσίαση της Samsung Galaxy Z Flip να πλησιάζει, πληθαίνουν διαρκώς οι διαρροές και οι φήμες για τα χαρακτηριστικά της συσκευής, αλλά και για την τιμή του στην Κορέα και την Ευρώπη. Ήδη ο Max Weinbach έχει αποκαλύψει αρκετές πληροφορίες και τώρα αναφέρει πως το Samsung Galaxy Z Flip θα κοστίζει περίπου €1400. Σίγουρα είναι χαμηλότερη η τιμή από το Galaxy Fold, αλλά δεν παύει και πάλι να είναι αρκετά υψηλή, δεδομένου ότι την περιμέναμε κοντά στα €1000.

Σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Samsung Galaxy Z Flip λέγεται ότι θα χρησιμοποιεί το περυσινό Snapdragon 855 SoC, 6GB μνήμη RAM και θα διαθέτει εύκαμπτη εσωτερική οθόνη μεγέθους 6.7’’ σε πλήρη έκταση. Στην εξωτερική πλευρά πιθανότατα θα τοποθετηθεί δεύτερη οθόνη μικρού μεγέθους για την εμφάνιση ειδοποιήσεων και βασικών πληροφοριών, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι 256GB και η μπαταρία 3300-3500mAh.

Μια ενδιαφέρουσα φήμη που κυκλοφορεί αφορά τη θέση της οθόνης. Ο χρήστης λέγεται ότι θα μπορεί να σταματά την οθόνη σε οποιαδήποτε γωνία και να χρησιμοποιεί τη selfie κάμερα (αισθητήρας 10MP). Στο πίσω μέρος θα τοποθετηθεί dual κάμερα με δύο αισθητήρες 12MP wide + 12MP ultrawide.

Για να δούμε τι απ’ όλα αυτά θα βγει αληθινό.

[via]

Loading