Samsung Gaming Hub: Έφερε τα Xbox, GeForce NOW, Stadia κ.ά. στις Smart TVs της εταιρείας

Η Samsung ανακοινώνει ότι το Samsung Gaming Hub είναι πλέον διαθέσιμο σε όλες τις Smart τηλεοράσεις της Samsung για το 2022, προσφέροντας το καλύτερο περιεχόμενο streaming παιχνιδιών και ανεπανάληπτες εμπειρίες gaming, χωρίς τη χρήση επιπλέον hardware ή περαιτέρω λήψεων. Το Samsung Gaming Hub, που ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της CES 2022, αποτελεί μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα ανακάλυψης και streaming παιχνιδιών, στην οποία οι παίκτες μπορούν να ανακαλύψουν και να παίξουν παιχνίδια που αγαπούν από συνεργάτες όπως το Xbox, το NVIDIA GeForce NOW, το Google Stadia, το Utomik και, σύντομα, το Amazon Luna. Το Samsung Gaming Hub προσφέρει ακόμη καλύτερη, ταχύτερη και εύκολη πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια μέσα από τηλεοράσεις Samsung, όπως οι σειρές 2022 Neo QLED 8K, Neo QLED 4K, QLED και η σειρά Smart Monitor 2022, επιστρατεύοντας την τεχνογνωσία της Samsung σε hardware και software, για την απόλυτη εμπειρία gaming.

Ο Won-Jin Lee, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Service Business Team στη Samsung Electronics, σημείωσε:

Το Samsung Gaming Hub συνδυάζει την ηγετική θέση της Samsung στην τεχνολογία streaming με την εμπειρία μας στη δημιουργία του πιο προηγμένου hardware στη βιομηχανία, καταργώντας κάθε εμπόδιο πρόσβασης, ώστε ο κόσμος να μπορεί να παίξει. Επεκτείνοντας τις συνεργασίες μας με κορυφαίες υπηρεσίες streaming παιχνιδιών και εξειδικευμένους συνεργάτες, οι παίκτες θα μπορούν πλέον εύκολα να περιηγούνται και να ανακαλύπτουν παιχνίδια από μεγάλο εύρος επιλογών, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα.

Όλο το Gaming, συγκεντρωμένο σε ένα σημείο

Με την υποστήριξη του λειτουργικού συστήματος Tizen, το Samsung Gaming Hub επιτρέπει στους παίκτες να έχουν άμεση πρόσβαση στα παιχνίδια που αγαπούν, από κορυφαίους συνεργάτες του κλάδου όπως το Xbox, το NVIDIA GeForce NOW, το Google Stadia, το Utomik και σύντομα το Amazon Luna, εκτός από τις gaming κονσόλες και τον υπολογιστή τους, και να μπορούν να τα βρουν συγκεντρωμένα σε ένα βολικό σημείο. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα αγαπημένα τους αξεσουάρ, όπως ακουστικά Bluetooth και χειριστήρια, με το Samsung Gaming Hub χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν νέα, γεγονός που καθιστά την πρόσβαση στα παιχνίδια πιο εύκολη από ποτέ. Ακόμη, οι χρήστες θα μπορούν να ανακαλύψουν παιχνίδια, χάρη στις εξειδικευμένες προτάσεις με βάση τα πιο πρόσφατα και πιο δημοφιλή παιχνίδια που κυκλοφορούν.

Το Samsung Gaming Hub ενσωματώνει απρόσκοπτα, επίσης, υπηρεσίες μουσικής και streaming, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε ακόμη περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, με εύκολη δυνατότητα σύνδεσης στο Twitch, το YouTube και το Spotify απευθείας στο μενού του Gaming Hub. Οι παίκτες μπορούν να ενημερωθούν για τα τελευταία νέα του Gaming, να παρακολουθήσουν tutorials, να ακούσουν την αγαπημένη τους μουσική και podcasts και να δουν τα τρέιλερ των πιο πολυαναμενόμενων παιχνιδιών. Και όλα αυτά, από την άνεση της νέας πλατφόρμας Gaming Hub της Samsung.

Η καινοτομία streaming συναντά την απίστευτη ποιότητα επεξεργαστή και εικόνας

Χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες βελτιωμένης κίνησης και μείωσης του χρόνου απόκρισης στις σειρές Smart τηλεοράσεων και Smart Monitor της Samsung για το 2022, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εκπληκτική εμπειρία gaming. Οι νέες σειρές της Samsung ενσωματώνουν ταχύτερη αποκωδικοποίηση και βελτιστοποιημένη τεχνολογία ελέγχου buffer, που μειώνει το input lag (καθυστέρηση εισόδου) πάνω από 30%, σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα. Επιπλέον, η τελευταία τεχνολογία αναβάθμισης AI της Samsung βελτιστοποιεί τα γραφικά του παιχνιδιού, παρέχοντας εκπληκτική ανάλυση 4K και 8K με υψηλή ακρίβεια και ευκρίνεια χρώματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Samsung Gaming Hub, επισκεφθείτε το: https://www.samsung.com/us/televisions-home-theater/tvs/gaming-hub/

Loading