•  Η εταιρεία παρουσιάζει ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάξουν στον σύγχρονο τρόπο ζωής, καθώς και στον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνούμε στο μέλλον
 • Η νέα 75” Q8C TV χρησιμοποιεί μία εντελώς νέα τεχνολογία Quantum Dot για να επιτύχει εντυπωσιακά βελτιωμένη απόδοση φωτός και τέλεια χρωματική ακρίβεια
 • Το πλυντήριο και στεγνωτήριο FlexWash + FlexDry προσφέρουν τις δυνατότητες δύο πλυντηρίων και δύο στεγνωτηρίων σε ένα σύστημα, δίνοντας στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές, μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία
 • Το Notebook Odyssey αποτελεί το πρώτο gaming laptop της Samsung, προσφέροντας μία mobile εμπειρία που συναγωνίζεται τον Η/Υ στη δύναμη, την ταχύτητα και την άνεση, ενώ παράλληλα παραμένει ελαφρύ

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της εταιρείας στη CES 2017, η Samsung αποκάλυψε το όραμά της για το 2017 και ένα ευρύ φάσμα καινοτομιών, που τους προσφέρει την καλύτερη εμπειρία έως τώρα. Ανάμεσα στις σημαντικές ανακοινώσεις προϊόντων περιλαμβάνεται η εντυπωσιακή νέα σειρά τηλεοράσεων QLED, το σύστημα πλυντηρίου – στεγνωτηρίου FlexWash + FlexDry, το πρώτο gaming laptop της Samsung, καθώς και αναβαθμίσεις του smartwatch Gear S3.

Όπως δήλωσε ο Tim Baxter, Πρόεδρος και CEO στη Samsung Electronics America,

"Παρά τις προκλήσεις κάναμε μεγάλα βήματα μέσα στο 2016, κερδίζοντας μερίδιο αγοράς στις τηλεοράσεις, τις οικιακές συσκευές, τα wearables και τα smartphones. Με το να ακούμε τους καταναλωτές μας και με το να χτίζουμε πάνω στην κληρονομιά της καινοτομίας μας, προχωράμε με το όραμά μας για το μέλλον – το οποίο έχει για κινητήριο δύναμη τα συνδεδεμένα και κομψά σχεδιασμένα προϊόντα μας και υπηρεσίες, που τοποθετούν σταθερά τον καταναλωτή στο επίκεντρο"

Samsung QLED TV

Δείχνοντας την απίστευτη πρόοδο στην ανάπτυξη της τεχνολογίας Quantum dot, η Samsung παρουσίασε την 75-ιντσών Q8C QLED TV, η οποία παρέχει τον τέλειο συνδυασμό φωτός και χρώματος, που υπάρχει σήμερα στην τεχνολογία οθόνης. Το αποτέλεσμα είναι μια εκπληκτική QLED TV με μεγάλη οθόνη, με απίστευτα ακριβή και λεπτομερή εικόνα, που μπορεί να απολαύσει κανείς από οποιαδήποτε γωνία ή σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Εκτός από τις νέες τηλεοράσεις, η Samsung παρουσίασε τα σχέδιά της για μια πιο ενοποιημένη εμπειρία χρήσης διαφόρων υπηρεσιών και συσκευών. Η περσινή υπηρεσία One Remote της Samsung έχει εμπλουτιστεί για να υποστηρίξει ακόμα περισσότερες συσκευές και να προσφέρει δυνατότητες ελέγχου φωνής σε περισσότερες λειτουργίες της Smart TV. Επίσης, η εφαρμογή Samsung SmartView - διαθέσιμη για Android και iOS - επιτρέπει στους χρήστες να έχουν μια πιο προσωποποιημένη εμπειρία SmartHub στο τηλέφωνό τους, καθώς και τις ανακοινώσεις για νέο περιεχόμενο, ακόμα και όταν η τηλεόραση του χρήστη είναι απενεργοποιημένη.

Επιπλέον, η Samsung παρουσίασε τη νέα σειρά οπτικοακουστικών προϊόντων για το σπίτι, συμπεριλαμβανομένου του νέου Soundbar Sound+, το οποίο διαθέτει ένα ενσωματωμένο sub-woofer, του H7 Wireless Audio και του τελευταίου UHD Blu-ray Player. Τα προϊόντα αυτά διακρίνονται για τον όμορφο και λιτό σχεδιασμό τους. Διαθέτουν, επίσης, μια σειρά από premium χαρακτηριστικά, που συμπληρώνουν την εμπειρία του χρήστη. Τέλος, το νέο Soundbar και το Η7 διαθέτουν τον πλούσιο και λεπτομερή ήχο των UHQ 32bit, ο οποίος αναβαθμίζεται από οποιαδήποτε πηγή που παρέχει 8-24bit ήχο.

Ευελιξία στο σπίτι

Η Samsung αποκάλυψε μία πραγματικά διαφοροποιημένη σειρά οικιακών συσκευών, για να προσφέρει στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές.

Μεταξύ αυτών, η εταιρεία παρουσίασε το σύστημα πλυντηρίου – στεγνωτηρίου FlexWash + FlexDry για να απαντήσει στις ανάγκες των σύγχρονων πολυάσχολων οικογενειών. Το πλυντήριο εμπρόσθιας φόρτωσης FlexWash έχει εξοπλιστεί με χωρητικότητα 5.0 cu. ft, το μεγαλύτερο στην κατηγορία του, για να διαχειρίζεται κανονικά ή μεγαλύτερου όγκου φορτία. Προσθέτει ένα ακόμα κυβικό μέτρο χωρητικότητας σε ξεχωριστό χώρο στο πάνω μέρος για πλύση μικρότερων φορτίων ξεχωριστά από το κύριο φορτίο. Και τα δύο πλυντήρια μπορούν να λειτουργούν ξεχωριστά ή ταυτόχρονα με διαφορετικές ρυθμίσεις.

Το FlexDry έχει τη δυνατότητα διαχείρισης μεγάλων φορτίων πλύσης, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να στεγνώνει μερικά ευαίσθητα ρούχα στο πάνω μέρος του στεγνωτηρίου. Ιδανικό για ενδύματα, όπως αθλητικά ρούχα ή ένα μεταξωτό φουλάρι, το μοναδικό τμήμα “Delicate Rack” προσαρμόζει αυτόματα τη ζέστη, ανάλογα με το είδος υφάσματος που στεγνώνει.

Σηματοδοτώντας τη δέσμευση της εταιρείας να επενδύσει σε κατηγορίες, στις οποίες η εμπειρία της και η καινοτομία της μπορεί να εμπλουτίσει και να ενδυναμώσει τη ζωή των καταναλωτών, η Samsung παρουσίασε επίσης και τη νέα σειρά έξυπνων εντοιχισμένων οικιακών συσκευών. Στη σειρά περιλαμβάνεται ένας νέος συνδυασμός επιτοίχιου φούρνου μικροκυμάτων, το ανανεωμένο πλυντήριο πιάτων, καθώς και η αντίστοιχη σειρά premium ψυγείων.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, η Samsung επίσης ανακοίνωσε το Family Hub 2.0, που αποτελεί την επόμενη γενιά του βραβευμένου ψυγείου της. Χτίζοντας περαιτέρω πάνω στο Family Hub 1.0, το οποίο έτυχε θερμής υποδοχής πέρυσι, το Family Hub 2.0 επεκτείνεται από τέσσερα σε 10 μοντέλα ψυγείων, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να επιλέξουν το ψυγείο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του σπιτιού τους. Επίσης, διαθέτει ενισχυμένη χρηστικότητα με ολοκληρωμένες έξυπνες εφαρμογές και νέους συνεργάτες σχεδίασης εφαρμογών, ώστε να βοηθήσει τις οικογένειες να μείνουν συνδεδεμένες, να διαχειρίζονται τα τρόφιμά τους και να έχουν πρόσβαση σε ακόμα πιο ψυχαγωγικές λειτουργίες στην 21.5” LED οθόνη αφής του ψυγείου. Για ακόμα περισσότερη άνεση, η προηγμένη τεχνολογία φωνής της Samsung έχει ενσωματωθεί σε πολλές εφαρμογές του Family Hub 2.0.

Νέες φορητές συσκευές και υπολογιστές

Τέλος, φέτος στη CES, η Samsung παρουσίασε την επόμενη γενιά mobile computing με ένα εύρος νέων premium Η/Υ, που αντανακλούν τη δέσμευση της εταιρείας στο σχεδιασμό και την άριστη κατασκευή. Ανάμεσά τους συμπεριλαμβάνονται το Chromebook Plus και Chromebook Pro, το 15’’ Notebook 9 με ξεχωριστό GPU, καθώς και το πρώτο gaming laptop της Samsung, το Notebook Odyssey.

Ειδικότερα για το τελευταίο μαθαίνουμε ότι θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, Odyssey 15 και Odyssey 17, αλλά δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας και η τιμή.

Samsung Notebook Odyssey 17

 • Οθόνη 17.3'' Full HD (1920 x 1080) anti-glare
 • Επεξεργαστής έως Intel Core i7 Kaby Lake 7ης γενιάς
 • Μνήμη RAM έως 64GB DDR4
 • Αποθηκευτικός χώρος έως 512GB SSD + 1TB HDD
 • Υποδοχές USB Type-C (Thunderbolt 3), USB 3.0, HDMI, LAN
 • Μπαταρία 93Wh
 • Βάρος 3.79kg

Samsung Notebook Odyssey 15

 • Οθόνη 15.6'' Full HD (1920 x 1080) anti-glare
 • Επεξεργαστής έως Intel Core i7 Kaby Lake 7ης γενιάς
 • Επεξεργαστής γραφικών Nvidia GeForce GTX 1050 2GB/4GB
 • Μνήμη RAM έως 32GB DDR4
 • Αποθηκευτικός χώρος έως 256GB SSD + 1TB HDD
 • Υποδοχές 1x USB 3.0, 3x USB 2.0, HDMI, LAN
 • Μπαταρία 43Wh
 • Βάρος 2.53kg

 

Advertisements