Samsung PlayGalaxy Link: Άνοιξε η beta για να streamάρεις παιχνίδια από PC σε Galaxy smartphone

Η Samsung προχώρησε στο λανσάρισμα της πρώτης beta έκδοσης για την εφαρμογή PlayGalaxy Link, που σου επιτρέπει να streamάρεις παιχνίδια από τον υπολογιστή σου στο smartphone, την οποία πρωτοείδαμε στη παρουσίαση των Galaxy Note10 και Galaxy Note10+ τον προηγούμενο μήνα.

Για να χρησιμοποιηθεί η υπηρεσία PlayGalaxy Link απαιτείται η εγκατάσταση της αντίστοιχης εφαρμογής για Windows PC και για την ώρα υποστηρίζεται μόνο από τις συσκευές της σειράς Galaxy Note10. Σύντομα, πάντως, θα προστεθούν περισσότερα μοντέλα αρκεί να τρέχουν λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie ή μεταγενέστερη έκδοση.

Όταν γίνει η εγκατάσταση της εφαρμογής στο Windows PC (από εδώ), τότε εντοπίζονται τα παιχνίδια που έχεις εγκατεστημένα στον υπολογιστή σου, αλλά προσφέρεται και η επιλογή για χειροκίνητη προσθήκη τους στη βιβλιοθήκη του PlayGalaxy Link. Δεν αναφέρονται περιορισμοί για τα παιχνίδια που μπορείς να streamάρεις, παρόλα αυτά, υπάρχουν ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για τον υπολογιστή που διαθέτεις:

  • Λειτουργικό σύστημα Windows 10
  • Επεξεργαστής Intel Core i5 ή μεταγενέστερος
  • Κάρτα γραφικών Nvidia GTX 1060 ή μεταγενέστερη, AMD Radeno RX 550 ή μεταγενέστερη
  • Μνήμη RAM 8GB DDR4
  • Gigabit router

Να σημειωθεί ότι η εφαρμογή PlayGalaxy Link επιτρέπει το streamάρισμα παιχνιδιών ανεξάρτητα αν βρίσκεσαι συνδεδεμένος σε δίκτυο WiFi ή 4G/5G, υποστηρίζει τηλεχειριστήρια (σύνδεση μέσω Bluetooth) και προσφέρει λειτουργία "Wake on LAN" για να ξυπνά τον υπολογιστή σου από το smartphone.

Η εφαρμογή - υπηρεσία Samsung PlayGalaxy Link είναι διαθέσιμη προς το παρόν σε ΗΠΑ και Νότια Κορέα.

[via]

Photo Gallery

Loading