Ρεκόρ πωλήσεων για τη Samsung με 300 εκατομμύρια τηλέφωνα το 2011!

Τα πράγματα δείχνουν να βαδίζουν από το καλό στο καλύτερο για τη Samsung... Όπως αποκαλύπτει η κορεάτικη εταιρεία, οι πωλήσεις των κινητών τηλεφώνων της κατά τη φετινή χρονιά άγγιξαν τα 300 εκατομμύρια τεμάχια, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο στην ιστορία της.

Μάλιστα, ένα μήνα πριν τη λήξη του έτους, η Samsung είχε κατορθώσει ήδη να σπάσει το ρεκόρ των 280 εκατομμυρίων πωλήσεων της περσινής χρονιάς!

Αναμφίβολα, ένα μεγάλο μέρος της τεράστιας αυτής επιτυχίας το χρωστά στο Samsung Galaxy S II, το οποίο σημείωσε 10 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα σε 5 μήνες. Μπορεί το iPhone να πουλά με πολύ ταχύτερους ρυθμούς, όμως η Samsung κυκλοφορεί πολλά μοντέλα κάθε χρόνο που ανεβάζουν τα νούμερα των πωλήσεων και φυσικά τη δημοτικότητά της.

Η εταιρεία θέτει σα στόχο για το προσεχές έτος να ακολουθήσει την ίδια επιτυχημένη στρατηγική (εξάλλου δεν έχει λόγο να την αλλάξει), συνεχίζοντας την παραγωγή high-end συσκευών. Φημολογείται, μάλιστα, ότι στα άμεσα σχέδια της για το 2012 βρίσκεται το Samsung Galaxy S III, εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή και ισχύ που θα μπορεί να συγκριθεί με αυτή των σημερινών υπολογιστών!

[πηγή electronista]
Loading