Οι νέες σειρές Samsung SUHD TVs διαθέσιμες στην ελληνική αγορά

SAMSUNG_SUHD-EVENT

[Δ.Τ.]

Η Samsung ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση των νέων σειρών τηλεοράσεων SUHD στην ελληνική αγορά. Η νέα γενιά τηλεοράσεων αποτελείται από τις σειρές JS9500 (από 65’’ έως και 88’’), JS9000 (από 48’’ έως και 65’’) και JS8500 (από 48’’ έως και 65’’) και είναι διαθέσιμες σε όλο το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung.

Ο Γιώργος Τσαούσης, Επικεφαλής του τμήματος Consumer Electronics της Samsung Electronics Hellas ανέφερε ότι:

"Με τις SUHD τηλεοράσεις η Samsung εγκαινιάζει μία νέα εποχή στον τομέα της οικιακής ψυχαγωγίας. Οι νέες σειρές SUHD ενσωματώνουν πρωτοποριακές τεχνολογίες, που προσφέρουν μία εντελώς καινούργια και προηγμένη εμπειρία θέασης, ξεπερνώντας τα όρια των προγενέστερων τηλεοράσεων"

Οι νέες SUHD τηλεοράσεις της Samsung διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα εικόνας, την εντυπωσιακή εμπειρία θέασης, την έξυπνη και εύκολη πλοήγηση, καθώς και για τον κομψό, κυρτό σχεδιασμό τους. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία οθόνης, ο θεατής απολαμβάνει ζωντανά χρώματα, ακόμα μεγαλύτερη αντίθεση, εξαιρετική ευκρίνεια UHD και 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από τις τηλεοράσεις Full HD. Ο κυρτός σχεδιασμός των SUHD τηλεοράσεων ενισχύει την εμπειρία θέασης και οδηγεί τον θεατή στο βάθος της δράσης. Η κυρτότητα της οθόνης βελτιώνει τη γωνία θέασης και προσφέρει εικόνες με εξαιρετική λεπτομέρεια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις SUHD TVs, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.samsung.com/gr/suhdtv.

Loading