Samurai Shodown Neo Geo Collection και ARK: Survival Evolved δωρεάν στο Epic Games Store!

Μετά από τόσους μήνες απόλυτης συνέπειας και τόσα σπουδαία δώρα, είναι μάλλον απίθανο για οποιονδήποτε gamer να μην περνά μια βόλτα από το Epic Games Store κάθε Πέμπτη στις 18:00 Ελλάδας. Αυτή τη φορά, το κατάστημα δίνει δωρεάν το Samurai Shodown Neo Geo Collection, κάτι που γνωρίζαμε εδώ και αρκετές ημέρες, αλλά και το ARK: Survival Evolved!

Για το Samurai Showdown Neo Geo Collection τα είχαμε πει στα τέλη του περασμένου μήνα όταν το ανακοίνωσε η SNK. Η συλλογή κοστίζει κανονικά €39.99 και θα είναι διαθέσιμη προς πώληση από την επόμενη Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 για Windows PC, PS4 και Nintendo Switch. Παρόλα αυτά, η εταιρεία αποφάσισε να τη μοιράσει δωρεάν μία εβδομάδα νωρίτερα και αποκλειστικά μέσα από το Epic Games Store!

Στο Samurai Shodown Neo Geo Collection συμπεριλαμβάνονται 6 παιχνίδια της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών, μαζί με την πλήρη έκδοση του Samurai Shodown V Perfect που δεν έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής. Όλα τα παιχνίδια έχουν online modes με τις Ιαπωνικές και Αγγλικές εκδόσεις τους, καθώς και υλικό όπως συνεντεύξεις, μουσική κ.ά.

ark-survival-evolved.jpg

Σε ό,τι αφορά το ARK: Survival Evolved, πρόκειται για ένα παιχνίδι επιβίωσης σε open world περιβάλλον, όπου οι gamers καλούνται να δαμάσουν τους δεινοσαύρους και να χτίσουν τη δική τους βάση. Εκτός από τους δεινοσαύρους, οι δημιουργοί έχουν συμπεριλάβει στην “πανίδα” και μυθικά πλάσματα που μπορείς επίσης να δαμάσεις και να ταΐσεις.

Τα δύο παιχνίδια είναι διαθέσιμα για όλους εντελώς δωρεάν και μπορούν να τα κρατήσουν για πάντα, αρκεί να προλάβουν να τα προσθέσουν στη βιβλιοθήκη τους έως και τις 18 Ιουνίου 2020.

Samurai Showdown Neo Geo Collection - [Epic Games Link]

ARK: Survival Evolved - [Epic Games Link]

Loading