Simon the Sorcerer Origins: Η μεγάλη επιστροφή του θρυλικού μάγου μαζί με τον Rick Astley!

Απανταχού 40άρηδες και λάτρεις των adventure gamesτης δεκαετίας του '90 ετοιμαστείτε για μια ακόμη μεγάλη επιστροφή! Το Simon the Sorcerer Origins αποκαλύφθηκε επίσημα στο πλαίσιο του Future Games Show και μάλιστα στο soundtrack θα συμμετέχει ο Rick Astley!

Το Simon the Sorcerer έκανε το ντεμπούτο του το 1993, και έγραψε τη δική του ιστορία στα point-and-click adventure games που θα καθόριζαν την εποχή μαζί με το Monkey Island και τα παιχνίδια της Sierra. Ο Simon the Sorcerer, ένας αρκετά μάγος με αρκετά ειρωνικό και βρετανικό χιούμορ πλοηγείται σε έναν όχι και τόσο αξιοπρεπή κόσμο φαντασίας, ο οποίος είναι εμπνευσμένος σε μεγάλο βαθμό από τα μυθιστορήματα του Discworld. Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς adventure έκανε την εμφάνιση του το 2010, αλλά τώρα επιστρέφει δυναμικά μετά από 14 χρόνια.

Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για sequel, καθώς το Simon the Sorcerer Origins ταξιδεύει το κοινό πίσω στις πρώτες μέρες του ήρωα για να δείξει πώς ξεκίνησαν όλα για τον πρωταγωνιστή μάγο. Υπάρχει σαφώς ένα μείγμα παλιού και νέου εδώ, με την ιταλική εταιρεία ανάπτυξης Smallthing Studios να τοποθετεί το Origins λίγο πριν από τα γεγονότα του αρχικού παιχνιδιού και να προσφέρει δύο διαφορετικούς τρόπους gameplay: ένα κλασικό point-and-click περιβάλλον για όσους προτιμούν το παλιό στυλ και μια εκσυγχρονισμένη έκδοση για όσους έχουν συνηθίσει σε πιο μοντέρνα παιχνίδια.

Το Simon the Sorcerer Origins θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2024 σε PlayStation, Xbox, Windows PC και Nintendo Switch.

Loading